Výhercovia 7. kola súťaže o skvelé ceny s Wüstenrotom

25. 11. 2015 Zdieľať

Stačilo správne odpovedať na súťažnú otázku mesiaca a zaradili sme vás do žrebovania o skvelé ceny.

A o čo ste hrali v 7. kole?

Prvá cena – výherca si môže vybrať  z viacerých ponúk spoločnosti Wüstenrot. Získať môže zmluvu o stavebnom sporení s cieľovou sumou 8 000 € bez poplatku za uzavretie alebo žolíka v hodnote 30 €. Žolíka si môže uplatniť ako zľavu z poplatku za poskytnutie medziúveru alebo ako zľavu z poistného pri uzavretí niektorého z týchto piatich produktov: Poistenie nehnuteľnosti, domácnosti a zodpovednosti za škodu/Trojročné autopoistenie KASKO/Životné poistenie pre zdravie a dôchodok/Euro poistenie/Rizikové poistenie.

K tomu automaticky získa poukážku z obchodného domu Alza v hodnote 50 €

Druhá cenakuchynský robot SB800W od spoločnosti Gorenje v hodnote 80 €


Súťažte o skvelé ceny

Súťažte o skvelé ceny

Výhercami siedmeho kola súťaže sú pán Juraj Nozdrovický z Nových Zámkov, ktorý získava podľa vlastného výberu zmluvu o stavebnom sporení alebo žolíka v hodnote 30 € a poukážku z obchodného domu Alza v hodnote 50 €, a pani Ivana Rosinová z Dulova, ktorá získava kuchynský robot SB800W od spoločnosti Gorenje v hodnote 80 €.

Výhercom srdečne gratulujeme!

———————————————–

Podmienky súťaže 

Nízky úrok, nízka splátka, vysoké garancie

Rekonštrukcia bytu, či už ide o jeho modernizáciu, alebo kompletnú prestavbu dispozičného riešenia, je najčastejším účelom, pre ktorý sa klienti rozhodnú čerpať úver v stavebnej sporiteľni. Je to pochopiteľné, keďže úver na bývanie je možné získať aj bez predchádzajúceho sporenia a navyše s veľmi výhodnou úrokovou sadzbou a mesačnou splátkou, ktorá neohrozí rodinný rozpočet. V prípade kompletnej prestavby bytu, kde finančná investícia určite prevýši 7 000 eur a kde nie je problém zabezpečiť úver nehnuteľnosťou, poskytuje Wüstenrot stavebná sporiteľňa úvery s úrokom len 1,99 % p. a. Na rozdiel od hypotekárnych úverov pre mladých sú úvery s touto nízkou sadzbou vo Wüstenrote k dispozícii aj žiadateľom nad 35 rokov a bez limitovania hornej hranice priemerného mesačného príjmu. Klient má navyše absolútnu istotu, pokiaľ ide o celkovú výšku nákladov. Presne vie, koľko ho to bude stáť. Úročenie dohodnuté pri podpise úverovej zmluvy má totiž garantované bez ohľadu na možné zvýšenie úrokových mier v budúcnosti. Sadzba 1,99 % p. a. je fixná na 5 rokov, potom až do splatenia úveru výška úroku nepresiahne 4 % p. a. Aj v súčasnosti, keď sadzby úverov na bývanie dosahujú historické minimá, je ponuka s takouto maximálnou garanciou ojedinelá. Ten, kto si včas uvedomí, aká je to výhoda, nebude váhať. Najmä ak preferuje dostupné finančné zdroje bez rizika.

Kategória: Súťaže
Tagy: sporenie súťaž wustenrot
Zdieľať článok