Výhercovia 8. kola súťaže o skvelé ceny s Wüstenrotom

30. 11. 2015 Zdieľať

Stačilo správne odpovedať na súťažnú otázku mesiaca a zaradili sme vás do žrebovania o skvelé ceny.

A o čo ste hrali v 8. kole?

Prvá cenapoukážka na nákup v obchodnom dome Alza v hodnote 100 € viazaná na uzatvorenie zmluvy v spoločnosti Wüstenrot: stavebné sporenie/medziúver/poistenie bývania/trojročné poistenie KASKO/životné poistenie pre zdravie a dôchodok/Euro poistenie/rizikové poistenie.  

Druhá cenakávovar TCHIBO CAFFISIMO COMPACT


Zapojte sa do 8. kola súťaže o skvelé ceny s Wüstenrotom

Zapojte sa do 8. kola súťaže o skvelé ceny s Wüstenrotom

Výhercami ôsmeho kola súťaže sú pani Monika Švecová zo Stropkova, ktorá vyhráva poukážku z obchodného domu Alza v hodnote 100 € viazanú na uzatvorenie zmluvy v spoločnosti Wüstenrot, a pán Jozef Finik zo Žiliny, ktorá získava kávovar TCHIBO CAFFISIMO COMPACT.

Výhercom srdečne gratulujeme!

Podmienky súťaže 

Sporenie a bonusy pre dieťa zdarma

Čím skôr začnete sporiť (hoci menšie sumy), tým viac nasporíte. Uzavretím detského stavebného sporenia Krôčik v spoločnosti Wüstenrot zabezpečíte svojmu dieťaťu dvojakú poistnú ochranu, a to zdarma počas celého trvania sporenia, respektíve do dosiahnutia plnoletosti dieťaťa. Základný cyklus sporenia je 6-ročný, sporenie pre deti môže trvať 2 až 3 cykly (vrátane poistení zdarma). Jedným z nich je úrazové poistenie až do výšky 3 500 eur, ktoré môže prísť kedykoľvek vhod, zvlášť u aktívnejších detí. Sporiť môžu dieťaťu rodičia alebo starí rodičia, pričom výšku vkladov možno prispôsobiť aktuálnemu rodinnému rozpočtu. Na získanie všetkých výhod a bonusov zdarma sa odporúča vložiť minimálne 300 eur/rok. Vklady sú pritom vysoko zhodnocované, v prvom roku sporenia až o 9,5 %, z toho je 1,5 % ročný úrok + 2,5 % extra bonus (na prvých 12 mesiacov) od Wüstenrotu a 5,5 % predstavuje štátna prémia v roku 2015. Zúročenie vkladov máte garantované bez ohľadu na vývoj finančných trhov. Stavebné sporenie sa tak stále oplatí a prezieraví klienti dieťaťu uzavrú zmluvu čo najskôr, už krátko po narodení. Teraz môžete získať detské sporenie dokonca zdarma, bez poplatku za uzavretie zmluvy. Cieľová suma bonusovej zmluvy o stavebnom sporení je 8 000 eur. Odpustením poplatku za jej uzavretie ušetríte hneď na začiatku a ešte môžete získať štátnu prémiu za tento rok, dokonca v plnej výške. Na prahu dospelosti dieťa dostane „štartovné do života“, ktoré môže využiť napríklad na štúdium alebo spolu s výhodným úverom na financovanie prvého bývania. 

Kategória: Súťaže
Tagy: káva kávovar súťaž wustenrot
Zdieľať článok