LEXXUS vypredal projekt Blížne Zamajerské

30. 07. 2010 Zdieľať

BRATISLAVA – Realizácia 72 moderných bytových jednotiek s názvom Blížne Zamajerské bola ukončená v septembri 2009, už v júli 2010 oznamuje realitná kancelária LEXXUS 100% predaj projektu.

— Advertorial spoločnosti LEXXUS a.s. —

Dvanásť rodinných dvojdomov a dvanásť mestských víl so sedemdesiatimi dvoma bytmi sa tak pre nových obyvateľov stalo synonymom ideálneho bývania. Blížne Zamajerské sa totiž nachádza v príjemnom prostredí bratislavskej Devínskej Novej Vsi, ktorá je od centra mesta vzdialená len niekoľko minút jazdy autom, alebo mestskou dopravou. Projekt spĺňa ideálne spojenie bývania v hlavnom meste a miest vhodných na relax a oddych v blízkosti pohoria Malých Karpát, rieky Moravy, či svetoznámej lokality Sandberg preslávenej skamenelinami lastúrnikov.

Klienti si v rámci projektu Blížne Zamajerské mali možnosť vyberať z ponuky bytov umiestnených v štvorpodlažných mestských vilách, kde sa nachádzali 2 izbové, či nadštandardné 4 izbové mezonety alebo z rodinných domov s úžitkovou plochou takmer 140 m2 s vlastnou zastrešenou garážou, záhradkou s dláždenou terasou a obytný priestorom rozloženým na troch podlažiach.

Michal Pauer, projektový manažér realitnej kancelárie LEXXUS: „Základným predpokladom úspechu pri predaji akéhokoľvek produktu, či už je ním niečo hmatateľné, alebo služba je, trafiť sa do potrieb a vkusu kupujúceho. To sa nám podarilo aj napriek recesii v segmente realít a Blížne Zamajerské už má všetkých svojich obyvateľov. Našim cieľom je prvotriedny realitný servis a maximálny komfort a spokojnosť klientov. Svojim zákazníkom poskytujeme nielen odborné poradenstvo pri výbere nového bývania, ale vďaka produktu LEXXUS Hypotéka aj hypotekárne poradenstvo a zabezpečenie všetkých náležitostí pre vybavenie a čerpanie úveru na mieru.“

Kategória: Bývanie
Tagy: byty bývanie časopis Môj dom lexxus projekt vily
Zdieľať článok