Začnite s rekonštrukciou ihneď

25. 06. 2015 Zdieľať

Už dlhšie uvažujete o vylepšení vášho bývania? Opäť je tu leto a najlepší čas na rekonštrukciu nehnuteľnosti. Máme pre vás tip, ako jednoducho začať aj bez sporenia.

Dnes už nemusíte čakať, kým si našetríte dostatočne veľa, aby ste sa mohli naplno pustiť do rekonštrukcie vášho bývania. Môžete si pomôcť s bezúčelovým úverom a realizovať svoje plány okamžite. 

Bezúčelový úver môžete použiť na čokoľvek a nemusíte dokladovať účel jeho použitia. Svoje predstavy o vynovenom bývaní môžete v Tatra banke uskutočniť až do výšky 25 000 € bez spoludĺžnika a ručiteľa. Väčšina záujemcov samotný úver využíva okrem rekonštrukcie aj na nové zariadenie či spotrebiče.

Je len na vás, v akom rozsahu sa rozhodnete rekonštruovať. Podľa údajov Tatra banky si Slováci v priemere požičiavajú bezúčelový úver v hodnote približne 5 000 € na modernizáciu svojej domácnosti.    


Začnite s rekonštrukciou ihneď

1585055
Profiimedia

Tatra banka zaplatí 1. splátku za vás

Požiadajte si toto leto o bezúčelový úver a Tatra banka zaplatí 1. splátku za vás. Tatra banka zároveň ponúka široký výber možností, kde môžete o bezúčelový úver požiadať: 
•    v ktorejkoľvek pobočke, 
•    cez službu DIALOG Live
•    cez Internet bankingTB 
•    prostredníctvom aplikácie Tatra banka. 
Navyše, možnosť poistenia úveru vám prináša istotu, že aj v neočakávanej životnej situácií budete môcť úver splácať. 

Viac informácií nájdete na www.tatrabanka.sk

Kategória: Legislatíva a financovanie
Tagy: financovanie rekonštrukcia
Zdieľať článok