V Podunajských Biskupiciach vyrastá projekt VALERIAN

03. 03. 2016
Zdieľať

BENCONT Group túto jar začal v Podunajských Biskupiciach na Kazanskej ulici výstavbu dvoch sedemposchodových domov s cenovo dostupnými jedno, dvoj a trojizbovými bytmi. Tie budú mať rozlohu od 40 m² do 96 m². Projekt dostal názov Valerian.

Cena jednoizbového bytu s rozlohou 40,43 m² v základnom štandarde (podlaha, sanita, bezpečnostné a interiérové dvere, elektroinštalácia…) sa začína na sume 78.000 eur, v ktorej je zahrnuté aj parkovacie miesto v podzemnom parkovisku. Každý byt má vlastný balkón. 

Trojizbový byt s rozlohou 96 m² s dvoma terasami o rozlohe spolu viac ako 70 m² je tu v ponuke za 169.000 €.

Počas výstavby majú noví majitelia bytov možnosť čiastočne zasiahnuť do ich budúcich dispozícií (kuchynské rozvody, sanita, elektroinštalácie, dvere…).


V Podunajských Biskupiciach vyrastá projekt VALERIAN

V Podunajských Biskupiciach vyrastá projekt VALERIAN
BENCONT Group

V ponuke je aj sedem nebytových priestorov, vhodných ako kancelárie či prevádzky  na poskytovanie služieb, v celkovej výmere 522 m² a trinásť samostatných murovaných garáží, pre majiteľov cennejších áut, viacerých motoriek, bicyklov či domácich kutilov.

Moderný bytový dom Valerian bude dostavaný už na konci roka 2016.

Blízkosť mestskej hromadnej dopravy a štvorprúdovej komunikácie vedúcej  k hlavným bratislavským dopravným uzlom sú veľkou výhodou bývania na Kazanskej ulici.

Podunajské Biskupice a neďaleká Vrakuňa majú tiež výbornú infraštruktúru služieb. K Valerianovi je najbližšie hypermarket Kaufland a supermarket BILLA. Na dosah, v okruhu 200 metrov, je aj pošta, viacero reštaurácií, kaviarní, pobočiek bánk a mnoho obchodov.  


V Podunajských Biskupiciach vyrastá projekt VALERIAN

V Podunajských Biskupiciach vyrastá projekt VALERIAN
BENCONT Group

Spoločnosť BENCONT Development patrí pod BENCONT Group a má za sebou viacero úspešných projektov ako sú:
•  DEVEL, a.s. (2004 – 2006) – rekonštrukcia Central pasáže v Bratislave financovaná Slovenskou sporiteľňou, a.s. v objeme cca 230 mil. Sk. 
•  Nový Martin (2008 – súčasnosť) – príprava územia o rozlohe 13 ha a následná výstavba bytov a vybavenosti financovaná UniCredit Bank, a. s., Poštová banka, a. s. a SZRB (cca 8 mil. €)
•  Jurský obytný park (2006 – súčasnosť) – príprava územia o rozlohe 8 ha a realizácia výstavby bytov a občianskej vybavenosti, financovaná UniCredit Bank, a.s., Slovenskou sporiteľňou, a.s. a VÚB bankou investícia cca 22,5 mil. €
•  TUJETOIN (2014 – súčasnosť) – realizácia výstavby bytov a občianskej vybavenosti na Dúbravčíckej ulici v Bratislave, financovaná Privatbankou, celková  investícia je odhadovaná na 15 mil. €
•  Valerián (2015 – súčasnosť) – realizácia výstavby bytov a občianskej vybavenosti na Kazanskej ulici v Bratislave, financovaná Privatbankou, celková  investícia je odhadovaná na 15 mil. €

Viac informácií nájdete na www.bencont.sk.

Kategória: Legislatíva a financovanie
Tagy: biskupice
Zdieľať článok

Diskusia