V atraktívnej časti Ružinova, na Cyrilovej ulici, vyrastie moderná nadstavba so 14 bytmi

17. 05. 2016
Zdieľať

Investor projektu DACH-ING, a. s., plánuje v máji spustiť výstavbu 14 bytov v nadstavbe bytového domu na Cyrilovej ulici v Bratislave.

K dispozícii budú 2-, 3- a 4-izbové byty s podlahovou plochou od 69 m2  do 117 m2. Byty budú mať dispozíciu zabezpečujúcu dostatok denného svetla vo všetkých obytných miestnostiach. Každý byt bude mať balkón či terasy. V nadstavbe budú použité nadštandardné materiály, každý byt bude mať podlahové vykurovanie či rozvody klimatizácie. V rámci štandardu budú kúpeľne aj WC zariadené kvalitnou sanitou vrátane obkladov a dlažieb.

V tejto modernej nadstavbe bude veľa zasklených plôch pre dosiahnutie maximálneho slnečného zisku. Okrem kvalitných hliníkových okien pristúpili architekti projektu k návrhu zelenej strechy, vďaka čomu bytový dom získa výborné izolačné vlastnosti a zároveň bude prínosom k ekológii a zvýšeniu podielu zelenej plochy. V spoločných priestoroch pribudnú nové výťahy pre starých aj nových obyvateľov domu.


V atraktívnej časti Ružinova, na Cyrilovej ulici, vyrastie moderná nadstavba so 14 bytmi

1765843

Vzhľadom na počiatočnú fázu realizácie majú možnosť klienti meniť aj dispozície bytov. Budúci obyvatelia si tak môžu svoj byt prispôsobiť podľa svojich predstáv, pričom flexibilita dispozícií umožňuje široké možnosti aplikovať individuálne požiadavky zmien klientov. Konzultácie ohľadom zmien a ich zakreslenie do dispozícií sú samozrejmosťou.

Nadstavba je riešená komplexne spolu s rekonštrukciou domu a rozšíri tak nielen bytový fond v žiadanej lokalite, ale zdvihne úroveň kvality pôvodných bytov a komfortu bývania v nich.


V atraktívnej časti Ružinova, na Cyrilovej ulici, vyrastie moderná nadstavba so 14 bytmi

1765841

 
Lokalita ponúka široké spektrum občianskej vybavenosti a veľa možností kultúrneho či športového vyžitia. Hneď vedľa projektu sa nachádza obchodný dom Centrál, kde nájdete pobočky bánk, poštu, potraviny, kaviarne a reštaurácie. Priaznivcov športu poteší aj posilňovňa či bazén.

O projekte sa dozviete viac na domovskej internetovej stránke www.cyrilova.sk.

ZDROJ: PR článok spoločnosti DACH-ING, a. s. 

Kategória: Legislatíva a financovanie
Zdieľať článok

Diskusia