V Arborii predali už viac ako 90 percent bytov. Predčasne tak spustili predaj aj v ďalšom bytovom dome

16. 11. 2016
Zdieľať

Vysoký dopyt po bytoch v Arborii neutícha a mimoriadne úspešný predaj pokračuje.

Po bytovom dome Arboria Východná, v ktorom má svojho majiteľa už viac ako 90 % bytov, spoločnosť Lucron spustila počas leta predaj v prvej časti Arborie Zelená a začiatkom jesene aj jej druhú časť. Čo stojí za jej úspechom? 

V Trnave za uplynulé obdobie niekoľko developerských spoločností rozbehlo výstavbu viacerých bytových domov a komplexov. Jedným z najúspešnejších projektov už z dlhodobého hľadiska však naďalej ostáva realizácia novej mestskej štvrte Arboria Park z dielne spoločnosti Lucron.

Na rozlohe úctyhodných 100-tisíc metrov štvorcových postupne vyrastá súbor desiatich budov, ktorým má dominovať park s celkovou rozlohou až 30-tisíc metrov štvorcových. Projekt počíta až s 1500 bytmi a chýbať nebudú ani prevádzky služieb či oddychové zóny, športoviská a detské ihriská.

Kvalita a bezpečnosť

Arboria Park vyniká najmä vysokými nárokmi technických riešení, ako aj vysokou kvalitou použitých materiálov. „Ešte som sa doteraz nestretol s takou precíznou kontrolou, ako je to pri tomto projekte. Každú stenu, každú časť stropu kontroluje nielen stavbyvedúci majster, ale aj ďalší technický dozor investora. Robí sa niekoľkonásobná kontrola, aby sa všetko dodržiavalo podľa prísneho projektu,“ hovorí hlavný stavbyvedúci Ladislav Zajac a dodáva, že „nikto z nás sa nehrá na statika a ak sa vyskytne nejaký problém, každý zásah je konzultovaný s odborníkmi, statikmi. Bez toho to jednoducho nejde. Veď bezpečnosť je prvoradá.“

Odbornosť a kvalita dominuje aj pri interiérových riešeniach. V Arborii spolupracujú iba s renomovanými dodávateľmi a pri výbere štandardov sa tak môžete spoľahnúť nielen na štýlový dizajn, ale aj vysokú kvalitu prevedenia. 


V Arborii predali už viac ako 90 percent bytov. Predčasne tak spustili predaj aj v ďalšom bytovom dome

1868931

Ďalšie byty v predaji

Arboria Park vstúpil do svojej ďalšej fázy. V lete sa začalo s výstavbou Arborie Zelená a začiatkom jesene developer spustil predaj za uvádzacie ceny aj druhej časti budovy, ktorý sa stretol s veľkým úspechom. „Trnava je stále svojím spôsobom malé mesto, takže sa tu, po domácky povedané, každý s každým pozná. To je v tomto prípade výhoda, lebo Lucron už nie je neznámy developer, ale je už súčasťou Trnavy a patrí k nej,“ objasňuje úspech regionálna riaditeľka predaja spoločnosti Lucron Lenka Valentovičová. 

„Čoraz viac klientov, ktorí prichádzajú, majú už u nás svoje rodiny, známych, kamarátov, spolužiakov… Delia sa vzájomne o dojmy a pocity z bývania v Arborii. Vedia, že nám môžu veriť, vedia, čo môžu čakať a my sa neustále snažíme zvyšovať kvalitu ich bývania,“ dodáva. 

Bytový dom Zelená má však aj svoje špecifiká. A ako vraví Lenka Valentovičová, stavbu posunuli na vyššiu úroveň. „Arboria Zelená je o niečo väčší bytový dom ako tie doterajšie a bude mať aj svoju vstupnú recepciu. Chceme, aby sa ľudia už pri vstupe cítili spokojne a komfortne,“ vyratúva prednosti. 

Byty pre každého

„Veľkú zásluhu pri úspešnom projekte má aj šikovný architekt. My sa môžeme pochváliť architektom Jurajom Šujanom, ktorý ním rozhodne je. Aj vďaka nemu sa posúvame ďalej,“ hodnotí šéfka predajcov. Mladí tak určite ocenia jednoizbové a dvojizbové byty, ktoré zožali veľký úspech aj u seniorov. 

„Veď kto by odolal pohodlnému dôchodku s nižšími nákladmi v novom byte s predzáhradkou, ktorý je investíciou do budúcnosti aj pre ich deti,“ vysvetľuje a dodáva, že naprázdno neostanú ani rodiny, ktoré čakajú prírastok, prípadne sa už tešia, ako v novom domove uvidia vyrastať svoje ratolesti. K dispozícii sú totiž aj priestranné trojizbové a luxusné až štvorizbové byty s nádhernými terasami a pôsobivým výhľadom na Trnavu.

Zabudnúť môžete aj na večný problém sídlisk či bývania v historickom centre mesta. Parkovanie tu je naozaj pohodlné a svoje stojisko nájdete nielen priamo na ulici, ale aj v podzemných garážach. „K tomu skvelé dopravné napojenie na trnavský obchvat, blízkosť zastávok mestskej hromadnej dopravy, ako aj pešia dostupnosť centra mesta, školských zariadení a obchodných prevádzok. To sú prednosti, ktoré robia z Arboria Parku výnimočný projekt moderného bývania,“ dodáva na záver Lenka Valentovičová.

www.arboria.sk

ZDROJ PR článok spoločnosti LUCRON Development a. s.

Kategória: Legislatíva a financovanie
Zdieľať článok

Diskusia