Ako vyzerá prehliadka bytov vo virtuálnej realite?

16. 03. 2017
Zdieľať

Radi by sme vám predstavili ďalšiu novinku. YIT Slovakia pripravila pre svojich zákazníkov prehliadku vo virtuálnej realite, v ktorej si pozriete svoj budúci byt a dokonca sa v ňom môžete poprechádzať. Príďte do Predajného centra YIT na Račianskej 153 a zažite to na vlastnej koži.

Už v roku 2016 sme poskytli zákazníkom možnosť pozrieť si interiér a exteriér našich vybraných projektov (STEIN2, NUPPU) v interaktívnej 3D aplikácii, ktorá je k dispozícii v tabletoch a nainštalovaná aj na špeciálnych PC kioskoch v Predajnom centre YIT na Račianskej 153. „V tejto 3D aplikácii sa môžu zákazníci jednoduchým spôsobom pohybovať z izby do izby a spoznajú lepšie konkrétny byt či exteriér novostavby, pričom vnímajú reálne dispozície priestoru. Cieľom bolo ukázať ako bude vyzerať ich budúci domov.“  povedal Adrián Senderák, marketingový špecialista YIT Slovakia.


Prechádzka bytom v projekte NUPPU

Prechádzka bytom v projekte NUPPU
YIT Slovakia

Ako vám budú ladiť podlahy s farbou interiéru?

Výhodou je, že si v interaktívnej 3D aplikácii pozriete jednotlivé farby bytového štandardu v novom interiéry. Keďže ten je základnou súčasťou bytov od spoločnosti YIT Slovakia, môžete sa rozhodnúť pre konkrétne farebné prevedenie podláh, dverí, obkladov či dlažby. Budete si to vedieť reálne predstaviť, a to tak, že si v 3D aplikácii zvolíte jednotlivé farebné prevedenia bytového štandardu a nakombinujete si ho presne podľa vášho vkusu. V reálnom čase uvidíte, aké farby sa vám páčia a aký dojem vo vás zachová atmosféra interiéru. Najlepšie sa tak budete cítiť v byte, ktorý presne vyhovuje vašim požiadavkám.


Virtuálna prehliadka exteriéru NUPPU

Virtuálna prehliadka exteriéru NUPPU
YIT Slovakia

Ako to funguje?

Interaktívnu prehliadku sme dokonca vylepšili rozšírením pre virtuálnu realitu. Zákazník si jednoducho nasadí špeciálne 3D okuliare a dostane do rúk ovládač, pomocou ktorého sa premiestňuje do jednotlivých izieb zariadených v originálnom štýle a bytovom štandarde. Okuliare zabezpečujú rozhľad v rozsahu 360 stupňov a navyše sa vo vyznačenom priestore pohybujete. Chceli by ste vidieť, ako bude vyzerať areál pred novostavbou – napríklad park so zeleňou v projekte NUPPU? Môžete. Virtuálna prehliadka je pripravená aj pre exteriéry projektov NUPPU a STEIN2.

Virtuálnu prehliadku bytov si môžete vychutnať v zjednodušenej forme (bez možnosti výberu bytového štandardu) už aj na našej webovej stránke:www.yit.sk/predaj-bytov/bratislava/stare-mesto/stein2#

Pozrite si tiež krátke video:

ZDROJ PR článok spoločnosti YIT Slovakia 

Kategória: Aktuality
Zdieľať článok

Diskusia