Rozhodujúci je detail, kvalita, životnosť a tiež cena. KM BETA má dokonalé riešenie!

30. 10. 2015
Zdieľať

Strešný systém KM BETA zahrňuje nie len vysokokvalitnú strešnú škridlu, ale aj viac ako 50 doplnkových výrobkov, ktoré profesionálne riešia technické detaily aj tých najnáročnejších konštrukcií.

Teraz v akcii za 5,55/m2 s DPH základnej škridly


Rozhodujúci je detail, kvalita, životnosť a tiež cena. KM BETA má dokonalé riešenie!

1651981
KM Beta, spol. s r.o.

Strešné prestupy pre vedenie káblov

Špecifikom súčasnej doby je umiestňovanie stále väčšieho množstva zariaďovacích predmetov na strešné plochy. Jedná sa najmä o satelity, zariadenia pre bezdrôtové internetové pripojenia, kamerové systémy alebo svetelné reklamy. To vyžaduje prepojenie silových alebo dátových káblov cez strešný plášť. KM BETA ponúka škridlu káblových prestupov, určenú pre profesionálne, spoľahlivé a bezpečné vedenie káblov cez strešný plášť.

Anténne prestupy

K riešeniu prestupu jedného kábla cez strešný plášť (napr. anténa či satelit) je určená betónová škridla anténna. Základná škridla prvku s kĺbom je originálny celobetónový prvok, krycia kĺbová časť je hliníková s farebnou povrchovou úpravou. Škridla je technickým zdokonalením doteraz používanej plastovej anténnej škridle. Škridla harmonicky zapadá do strešnej plochy a z hľadiska životnosti a farebnej jednotnosti je úplne zhodná so základnou škridlou. 


Rozhodujúci je detail, kvalita, životnosť a tiež cena. KM BETA má dokonalé riešenie!

1652979
KM Beta, spol. s r.o.

Odvetranie strechy

Na odvetranie kanalizačných stupačiek, kuchýň, kúpeľní a WC, prípadne nezateplených častí strechy je určená betónová odvetrávacia škridla KM BETA. Je to originálny celobetónový prvok, ktorý harmonicky zapadá do strešnej plochy a z hľadiska životnosti a farebnej jednotnosti je zhodný zo základnou škridlou. Vďaka konštrukčnému riešeniu je táto škridla použiteľná v celom pásme použiteľného streného sklonu, bez otáčania ventilačnej časti. Vetranie je účinnejšie vďaka rozšíreniu pripojovacej časti z Ø 110mm na ventilačnú časť s Ø 125 mm.

Pre krajšiu strechu

Svoju úlohu na streche, aj keď najmä estetickú, majú tiež okrasné strešné prvky. Zvýraznia a skrášlia strechu s krytinou KM BETA. Podľa vkusu sú na výber napríklad hrebeňové okrasné prvky (kohút, elegantná vežička a párik zamilovaných hrdličiek) alebo ozdobné koncové hrebenáče (motívy vietor a lev), prípadne aj tvarované hrebeňové upchávky (motív hrozno a slnko)

KM BETA nie je len strecha

Strešnú krytinu môžete výhodne objednať spolu s ďalšími materiálmi – napríklad murovacím systémom, stropmi alebo maltovými zmesami. Klasikou je pálený tehlový systém KMB PROFIBLOK, na výstavbu tepelno-úsporných, nízkoenergetických a pasívnych domov je určený osvedčený systém viacvrstvových konštrukcií  KMB SENDWIX v podobe vápennopieskového muriva, alebo portfólio výrobkov KMB PROFIMIX, ktroré zahrňuje murovacie malty a lepiace hmoty pre všetky stavebné materiály, cementové potery, lepidlá, jadrové a štukové omietky a tepelno-izolačné malty a omietky. Materiály KMB PROFIMIX splňujú prísne európske normy a navyše vynikajú dobrými spracovateľskými vlastnosťami.

Viac info na www.sendwix.sk


Rozhodujúci je detail, kvalita, životnosť a tiež cena. KM BETA má dokonalé riešenie!

1652981
KM Beta, spol. s r.o.

Kategória: Materiály Strecha, podkrovie
Tagy: krytina strecha
Zdieľať článok

Diskusia