Výrobca dverí Porta Doors predstaví svoje novinky na stavebnom veľtrhu v Brne

25. 04. 2012 Zdieľať

Výrobcovia dverí majú na tento rok jasno, trendom budú kvalitné materiály a maximálna variabilita v rámci jedného modelového radu. Najobľúbenejšou farbou bude, podľa všetkého, orech, a to vo svojom tmavom i svetlom vyhotovení. Ak vás nové trendy zaujímajú, príďte sa od 24. do 28. apríla pozrieť na stavebný veľtrh IBF v Brne, kde svoje novinky predstaví okrem iných i známy výrobca dverí Porta Doors.

— Advertorial —

Zrejme definitívne končí éra plných drevených dverí, ktoré si domáci majstri po dlhé roky podomácky vylepšovali farebnými tapetami. Súčasným interiérom vládne jednoduchosť a vzdušnosť, čomu sa snažia vyjsť v ústrety i výrobcovia. Stále častejšie preto vo svojich modeloch kombinujú kvalitné drevené materiály so sklom a ponúkajú maximálnu variabilitu svojich modelov. Z jedného dizajnového radu si tak môžete ľahko vybrať dvere do celého interiéru. Presvedčiť sa o tom budete môcť na tohtoročných Stavebných veľtrhoch Brno, kde svoje novinky predstaví i spoločnosť Porta Doors.


Výrobca dverí Porta Doors predstaví svoje novinky na stavebnom veľtrhu v Brne

1096397
Porta Doors

„Mieru presklenia dverí nechávame výhradne na zákazníkovi, aby mohol sám podľa vlastného uváženia zvoliť kompromis medzi presvetleným interiérom a maximálnym súkromím. Napríklad dvere z modelového radu Porta IDEA alebo Porta KONCEPT ponúkame hneď v niekoľkých variantoch od celoskleného až po plné vyhotovenie,“ hovorí Radim Grygárek zo spoločnosti Porta Doors. Rastúca dominancia skla sa stále častejšie prejavuje i na vchodových dverách. Elegantným riešením pri zachovaní požadovanej bezpečnosti sú detaily dverí z tvrdeného skla alebo horné a bočné svetlíky. Po novom ich preto nájdete i pri modeloch WROCLAW a GDYNIA.


Výrobca dverí Porta Doors predstaví svoje novinky na stavebnom veľtrhu v Brne

1096395
Porta Doors

Nové reliéfy i zárubne

Porta Doors predstaví na stavebnom veľtrhu taktiež nové reliéfne vzory dverových výplní, ktoré sú žeravou novinkou tohto roka. Štyri vzory LAGUNA, RATAN, BOA a ZEBRA sú dostupné v rôznych farebných vyhotoveniach, vrátane v poslednom čase veľmi obľúbeného orechu alebo bieleho dubu. Neobvyklý 3D efekt je dosiahnutý použitím najmodernejších technológií určených na špecifické spracovanie dreva. Trendu čistých línií sa prispôsobili aj obložkové zárubne PORTA SYSTEM Elegance. Sú totiž určené pre tzv. bezfalcové dvere, t.j. dvere bez polodrážky, ktoré pri zatvorení vytvoria jednoliaty povrch so zárubňou. Ich hlavnou výhodou je jednoduchá inštalácia. Bez problémov je ich totiž možné nasadiť na pôvodné zárubne, ktoré tak nie je nutné búrať.

Na novinky v kolekcii dverí Porta Doors sa môžete prísť pozrieť na Medzinárodné stavebné veľtrhy IBF v Brne v dňoch 24.-28. apríla 2012 do pavilónu P, stánok 058.

Kontakt pre médiá
Radim Grygárek
Country Manager pre ČR a Slovensko
tel.: + 420 603 496 654
e-mail: radim_grygarek@porta.com.pl
www.portadoors.cz

Kategória: Dvere, brány Stavba a rekonštrukcia
Zdieľať článok