Pre osobitosť a jedinečnosť Vašej kúpeľne

29. 07. 2016
Zdieľať

Ponúkame eleganciu, nápaditý dizajn a najvyššiu kvalitu.

Radiátory P. M. H. sa radia medzi exkluzívne značky. Radiátory je možné zapojiť do elektriny, centrálneho vykurovania či kombinovane. Ďalej sú v ponuke aj elektrické sušiaky vykurované vykurovacím káblom vo vnútri „suchej bázy“. Radiátory sú ponúkané v mnohých rozmeroch a farebných prevedeniach. V ponuke nájdete aj príslušenstvo k radiátorom v podobe háčikov, držadiel, ale i ventilov a vykurovacích tyčí.

www.pmh-co.sk

Venus, Fenix – elektrické sušiaky sú veľmi praktické a flexibilné, vyrobené z leštenej nehrdzavejúcej ocele. Otočné ramená vytvárajú minimalistický vzhľad. Ramená radiátorov sa dajú otočiť o 180° a umožňujú jednoduché zavesenie uterákov. Tento elektrický sušiak je vykurovaný vykurovacím káblom vo vnútri.  Vypínač sa nachádza na spodnej strane sušiaka. Zákazník má na výber pripojenie so skrytým elektrickým pripojením alebo pomocou kábla. 

Kares – novinka 2016

Vertikálny sušiak Kares nájde svoje uplatnenie vo všetkých kúpeľniach bez ohľadu na veľkosť alebo rozloženie. Vyberte si iba počet sušiakov Kares a podľa Vašich predstáv ich umiestnite do radu alebo samostatne. Kares je doplnený o dizajnové háčiky, aby bolo možné jednoducho zavesiť uteráky. Tento elektrický sušiak je vykurovaný vykurovacím káblom vo vnútri.


Radiátor  Theia – novinka 2016

Radiátor Theia – novinka 2016
P.M.H. Invest & Trade, s.r.o.

Radiátor  Theia – novinka 2016

Kombinácia obľúbeného radiátora Rosendal  a Kronos.  Konštrukcia  tohto radiátora ponúka jednoduché zavesenie uteráka zo strany.  Na vertikálnych rúrkach  je radiátor doplnený o háčiky. 

Radiátor Kronos

Facelift radiátora Kronos zvýraznil jeho eleganciu. Doplnil sa okrasnou stredovou lištou s eloxovou úpravou. Lištu je možné v prípade potreby jednoducho demontovať.


Pluto

Pluto
P.M.H. Invest & Trade, s.r.o.

Pluto – novinka 2016

Pluto rozšíril rad hranatých radiátorov firmy PMH. Hranaté profily s rozmermi 35 x 35  mm sú  doplnené o  elegantné  hranaté  háčiky. 


Vykurovacia tyč – PMH-HT2

Vykurovacia tyč – PMH-HT2
P.M.H. Invest & Trade, s.r.o.

Vykurovacia tyč – PMH-HT2  

Elektrické vykurovacie teleso s termostatom umožňujúce nastavenie teploty v rozmedzí 30 – 60 °C. Dvojstupňová ochrana proti prehriatiu. Funkcia proti zamrznutiu tekutiny. Nízka spotreba energie počas prevádzky vďaka pokročilej elektronike. Dvojhodinové nastavenie max. výkonu s automatickým vrátením na pôvodné nastavenie – + 2h BACK alebo automatickým vypnutím – funkcia -2h OFF. Termostat je možné otáčať o 320 °C (jednoduchšia montáž).

www.pmh-co.sk

Zdroj: PR článok P. M. H. – Invest & Trade spol. s r. o.

Kategória: Energia
Zdieľať článok

Diskusia