Dokonalá laminátová podlaha

14. 09. 2011 Zdieľať

Laminátová podlaha si svojou variabilitou, jednoduchosťou kladenia a v mnohých prípadoch bezkonkurenčnou cenou vydobyla veľmi silnú pozíciu na trhu s podlahovými krytinami a môžete na ňu naraziť takmer kdekoľvek – od domácností až po komerčné priestory. Mnohými preferovaná a inými zatracovaná podlaha zažila úspech i pád.

— Advertorial spoločnosti Tarkett France – organizačná zložka —

Spoločnosť Tarkett France prináša laminátové podlahy, ktoré svojou kvalitou spracovania, dizajnom a jedinečnými funkčnými vlastnosťami oslovia každého. V tomto článku vám priblížime vlastnosti laminátových podláh Tarkett, ktoré ich robia dokonalými.


Dokonalá laminátová podlaha

1031908
Tarkett

Bez použitia lepidla. Pri výrobe sa používa technológia Direct Pressed Laminate, pri ktorej sa pri vysokých teplotách a tlaku zlisujú všetky vrstvy produktu bez použitia lepidla. Tak podlaha získava svoju dlhoročnú odolnosť a trvácnosť a zároveň prináša ekologické riešenie pri výrobnom procese a nízkymi emisiami VOC v priestoroch, kde bola sa podlaha inštalovala.

Odolná proti nárazu. Vo veľmi namáhaných miestnostiach, ako sú detské izby alebo kuchyňa, je potrebné, aby podlaha bola odolnejšia, aby si udržala svoj pôvodný vzhľad a štruktúru. Musí znášať viac nárazov, ktoré sa prípadne vyskytujú opakovane na tom istom mieste, napríklad v okolí kuchynskej linky. Laminát Tarkett teraz ponúka podlahové riešenie s vyššou odolnosťou proti nárazu vďaka novému zloženiu dosky HDF, ktorej odolnosť proti nárazu je o 30 % vyššia, ako požaduje norma.

Akustický komfort. Tarkett ponúka riešenia, ktoré do vašich domovov prinášajú akustický komfort. Existujú dva typy nepríjemných zvukov – nárazové a prenosové zvuky. Na výber máte riešenie s integrovanou 2,2-milimetrovou spodnou vrstvou Soundlogic priamo na lamináte alebo zvláštnou 3-milimetrovou penou Soundblock, ktorá sa kladie pod laminát. Celkovo tento systém prináša redukciu nárazového zvuku až o 22,8 % alebo prenosového zvuku až o 21 dB.


Dokonalá laminátová podlaha

1031906
Tarkett

Inovatívne dekory a povrchové efekty. Povrch podlahy kombinuje matné a lesklé efekty, aby priniesol svetlo do vašej miestnosti, s prírodným dotykom dreva alebo kameňa. Jedna z kolekcií taktiež prináša metalický efekt, ktorý je ako jediný reliéfny povrch so skutočnými kovovými pigmentmi. Spolu s vysokolesklým povrchom prináša trblietavú podlahu. Efekt pokračuje z jednej dosky na ďalšiu a ďalšiu až do nekonečna, takže vyvoláva dojem nekonečnosti. Nový formát dlaždíc s kamennými dekoráciami nahrádza keramickú dlažbu. Pre deti spoločnosť Tarkett ponúka špeciálne dekory Laser a Graffiti, aby sa deti mohli hrať a vyrastať na svojej podlahe.

Povrchová úprava reliéf prináša pravú drevenú úpravu s plastickým reliéfom podľa vzoru a zrnitosti dizajnu dreva, čím sa dosiahne skutočne autentický vzhľad a pocit pri dotyku. Štruktúra verne kopíruje kresbu dreva.

Reálne riešenie do vlhkých miestností. Technológia MRTech exkluzívne vyvinutá pre lamináty Tarkett zabezpečuje unikátnu ochranu spojov vďaka overenej zmesi používanej v sklenárskom, odevnom a automobilovom priemysle. Toto zloženie účinne zabraňuje zatečeniu, nasiaknutiu vody a vydutiu. Toto unikátne zloženie sa nachádza v spojoch dosiek a neprepustí ani rozliatu vodu. Kolekcia Aquastyle spája charakteristiky vysokokvalitného laminátu, bezpečnosti (protišmyková úprava), zvýšenú odolnosť proti nárazom, oderu a škvrnám a impozantný drevený alebo kamenný vzhľad. Vďaka tomu budete mať zo svojej podlahy veľmi príjemný pocit.


Dokonalá laminátová podlaha

1031904
Tarkett

Rovnako aj ostatné kolekcie laminátov Tarkett majú ochranu spojov TECH3S, ktorá zabraňuje presiaknutiu vlhkosti vznikajúcej pri bežnej údržbe vlhkou handrou; na tieto kolekcie je záruka až 25 rokov.

Integrované podlahové riešenia od spoločnosti Tarkett prispievajú k zlepšeniu kvality života ľudí na celom svete a prispôsobujú sa ich rôznym potrebám aj vkusu vo všetkých sférach života.

Tarkett France – organizačná zložka
Jašíkova 2
821 03  Bratislava
Tel.: +421 2 48 29 13 17
Fax: +421 2 48 29 15 17
www.tarkett.com

 

 

Kategória: Podlaha, dlažba Stavba a rekonštrukcia
Tagy: podlahy Tarkett
Zdieľať článok