Zámková dlažba v čistom štýle a nadčasovej elegancii

29. 05. 2014 Zdieľať

Hľadáte dlažbu, ktorá vás časom neomrzí? Nadčasovosť s nádychom južanského šarmu ponúka zámková dlažba Cassetta.

Cassetta od spoločnosti Premac si už v jej portfóliu vybudovala pozíciu obľúbenej dlažby, ktorá sa hodí takmer kamkoľvek, mimoriadne však vynikne na väčších plochách. Ak máte radi čistý vzhľad okorenený štipkou osobitosti, bude pre vás tou správnou voľbou.

5 dôvodov, prečo si vybrať dlažbu Cassetta:

1. Typický vzhľad s nádychom južanského šarmu

Typickým rysom dlažby Cassetta je prísne geometrické smerovanie v priamočiarych dráhach s rozličnými šírkami. Plocha získa nádych južanského šarmu vďaka kladeniu v štýle kamenných podláh z prírodného materiálu. Atraktívny a špecifický vzhľad jej potom dodajú aj nepravidelné, jemne zvlnené hrany jednotlivých prvkov s hladkým povrchom. 


zámková dlažba Cassetta

zámková dlažba Cassetta
Premac, spol. s r.o.

2. Dlažba na každú plochu

Cassetta vyzerá výborne na väčších plochách a s rozličnými šírkami riadkov. Vo všeobecnosti však s ňou môžete počítať takmer všade – pri inovovaní príjazdu k domu, do dvora a ku garážam, na chodníky, nádvoria či posedenia okolo vášho domu. Navyše, nech už ju položíte kamkoľvek, nemusíte sa báť o možnosť prejazdu autom. 

3. Jednoduché kladenie s vysokým efektom

Aby vynikol čistý a prirodzený vzhľad dlažby, v ponuke sú kompletné zostavy zložené z viacerých formátov. Ukladajú sa pravidelne lineárne, napríklad riadkovou väzbou. Kladenie je veľmi jednoduché a je vopred definované na palete. K dispozícii sú tri rôzne šírky línií prvkov. Na dosiahnutie dokonalého efektu prirodzeného vzhľadu  je dôležité dodržať pravidlo kladenia jednotlivých prvkov z viacerých načatých paliet. 


zámková dlažba Cassetta

zámková dlažba Cassetta
Premac, spol. s r.o.

4. Variabilita formátov a farieb

Cassetta je v ponuke v odtieňoch prírodnej béžovej, krémovej, medenej hnedej a sivej a grafitovej. Systém sa skladá z desiatich formátov s jednotnou hrúbkou, ktoré sú zmiešané v jednej vrstve po 14 kusov. V prípade záujmu je k dispozícii aj variant Cassetta Antik pre rustikálny vzhľad plochy.

5. Vysoká funkčnosť bez údržby

Betónová zámková dlažba predstavuje spojenie vysokej funkčnosti a širokých dizajnových možností. Vyžaduje si minimálnu údržbu, je odolná proti pôsobeniu chemikálií a opotrebovaniu oderom. Zároveň znesie vysoké zaťaženie a umožňuje následnú funkčnosť po kladení. V prípade, že sa v budúcnosti nevyhnete ďalším stavebným úpravám, budete ju môcť ľahko rozobrať.


zámková dlažba Cassetta

zámková dlažba Cassetta
Premac, spol. s r.o.

Poraďte sa

Neváhajte sa obrátiť na našich odborných poradcov, poradenské dni Premac prebiehajú až do 31. októbra, každý piatok od 8:00 do 17:00 hod. Kontaktujte nás aj v prípade záujmu o termín na výstavných plochách v Bratislave, Zvolene a Košiciach. 

Náš tip pre vás

Využite bezplatnú službu DigiSolution, ktorá vám ukáže vopred, ako by mohol pôsobiť váš exteriér s produktmi Premac. Do fotografie, ktorú nám zašlete, zapracujeme pomocou tohto programu návrhy s použitím širokej palety našich produktov. Tak dostanete „reálny“ vzhľad, ktorý vám pomôže vybrať si. Bližšie informácie a množstvo inšpirácií nájdete na www.premac.sk

www.premac.sk 

Kategória: Podlaha, dlažba
Tagy: zámková dlažba
Zdieľať článok