Zabudnite na proporcie – užite si dokonalé leto na terase

26. 06. 2014 Zdieľať

Leto si môžete naplno vychutnať bez ohľadu na to, či máte terasu veľkosti XS alebo XXL. Kompozitný materiál Twinson ponúka riešenia pre každý rozmer a tvar terasy.

Kompozitný materiál Twinson vyhľadávajú zákazníci, ktorí túžia po krásnej terase, na ktorej si budú môcť dlhodobo užívať pohodu a relax bez riešenia jej porúch, či náročnej údržby. Twinson je ich prvou voľbou pre vysokú odolnosť proti účinkom chemicky upravovanej vody, vysokej prevádzkovej záťaži spôsobenej chôdzou, ale aj proti vzniku plesní. Vďaka protišmykovej úprave je bezpečný aj v mokrom stave. Neprehrieva sa a nehrozí ani zadretie triesky do bosého chodidla. Bonus k letnej pohode predstavuje jeho nenáročná údržba. Z času na čas ho stačí prestriekať prúdom čistej vody z vysokotlakového čističa.

Na začiatku letnej sezóny sa obľúbený materiál Twinson predstavuje v niekoľkých variantoch, ktoré uspokoja každého zákazníka, nech už je jeho terasa akokoľvek veľká či členitá.

Twinson Basic ideálny pre malé plochy

Na pokrytie terás s malými rozmermi alebo na balkóny je vhodná novinka v sortimente – Twinson Basic. Ide o cenovo výhodný variant dosák z kvalitného kompozitného materiálu. Twinson Basic sa dodáva v troch základných farbách a v dvoch povrchových úpravách s hladkou štruktúrou alebo s jemným drážkovaním. Materiál si aj pri veľmi priaznivej cene zachováva všetky prednosti kompozitného materiálu Twinson.


Twinson Basic

Twinson Basic
Inoutic / Deceuninck, spol. s r.o.

Twinson Terrace pre stredne veľké terasy 

Twinson Terrace  je vhodný na stavbu terás s menšou plochou najmä v rodinných domoch, ale aj na stavbu záhradných chodníčkov či vonkajších schodov. Dosky sú k dispozícií v ôsmich farebných odtieňoch, čo je najširšia farebná ponuka na trhu s kompozitnými materiálmi.

Veľké terasy spoľahlivo pokryje Twinson Terrace+

Veľkoplošné terasy, napríklad v komerčných budovách, si vyžadujú riešenie, ktoré znesie vysoké zaťaženie. Tieto požiadavky spĺňa Twinson Terrace+  vhodný pre realizáciu terás väčších rozmerov, ktoré sú vystavené vysokej záťaži chôdzou. Systém Twinson Terrace+ je robustný a v kombinácii s hliníkovým podkladovým profilom dosahuje nosnosť až 1800 kg/m2. Vďaka dokonalej presnosti jednotlivých prvkov je aj na veľkej ploche zaručená jednoduchá a rýchla montáž. Dodáva sa tiež v ôsmich farebných odtieňoch.


Twinson Terrace+

Inoutic / Deceuninck, spol. s r.o.

Terrase Massive pre členité a organické tvary

Masívne terasové dosky Twinson Massive sú v celom objeme plné a jednofarebné. To umožňuje ich obojstranné použitie a orezanie na požadovaný tvar či rozmer. Keďže netreba použiť ukončovací profil, vzniká plynulý prechod. Na obkladanie organických kontúr sa používa špeciálna otočná svorka, ktorá umožňuje montáž dosiek v akomkoľvek uhle k spodnej konštrukcii. To významne rozširuje možnosti ich využitia, napríklad pri realizácii členitých terás, cestičiek alebo pri obkladaní bazénov či záhonov. Terrace Massive sú dostupné v ôsmich farebných odtieňoch. 


Twinson Massive

Twinson Massive
Inoutic / Deceuninck, spol. s r.o.

Pohoda pri bazéne – máme riešenie

Kompozitný materiál Twinson je ideálny pre pokrytie plôch v okolí bazénov a vodných plôch. Protišmykový povrch v kombinácii s vysokou odolnosťou ho priam predurčujú pre stvárnenie týchto plôch. Pre tieto účely je vhodné napríklad Twinson Terrace+, ktorý sa vyznačuje vysokou odolnosťou proti poškodeniu tlakom. Pri kreatívne riešených tvaroch bazénov možno využiť dosky Twinson Massive, ktoré majú schopnosť kopírovať aj oblé tvary a zakrivenia. 

Viac informácií o výbere správneho materiálu pre vašu terasu nájdete na www.inoutic.sk.

Kategória: Podlaha, dlažba
Tagy: materiál podlaha terasa
Zdieľať článok