Užite si dokonalé leto na terase

28. 05. 2015
Zdieľať

Leto si môžete naplno vychutnať bez ohľadu na veľkosť vašej terasy. Kompozitný materiál Twinson ponúka riešenia pre každý rozmer a tvar terasy.

Kompozitný materiál Twinson vyhľadávajú zákazníci, ktorí túžia po krásnej terase, na ktorej si budú môcť dlhodobo užívať pohodu a relax bez riešenia jej porúch, či náročnej údržby. Twinson je ich prvou voľbou pre vysokú odolnosť proti účinkom chemicky upravovanej vody, vysokej prevádzkovej záťaži spôsobenej chôdzou, ale aj proti vzniku plesní. Vďaka protišmykovej úprave je bezpečný aj v mokrom stave. Neprehrieva sa a nehrozí ani zadretie triesky do bosého chodidla. Bonus k letnej pohode predstavuje jeho nenáročná údržba. Z času na čas ho stačí prestriekať prúdom čistej vody z vysokotlakového čističa.


Užite si dokonalé leto na terase

1569315
Inoutic / Deceuninck, spol. s r.o.

Pohoda pri bazéne – máme riešenie 

Kompozitný materiál Twinson je ideálny pre pokrytie plôch v okolí bazénov a vodných plôch. Protišmykový povrch v kombinácii s vysokou odolnosťou ho priam predurčujú pre stvárnenie týchto plôch. Pre tieto účely je vhodné napríklad Twinson Terrace+, ktorý sa vyznačuje vysokou odolnosťou proti poškodeniu tlakom. Pri kreatívne riešených tvaroch bazénov možno využiť dosky Twinson Massive, ktoré majú schopnosť kopírovať aj oblé tvary a zakrivenia. Dosky sú k dispozícií v ôsmich farebných odtieňoch, čo je najširšia farebná ponuka na trhu s kompozitnými materiálmi. Sortiment Twinson ponúka riešenie aj pre pokrytie terás s malými rozmermi alebo na balkóny – Twinson Basic (v troch základných farbách a v dvoch povrchových úpravách s hladkou štruktúrou alebo s jemným drážkovaním). Ďalšou možnosťou je Twinson Terrace, ktorý je vhodný na stavbu terás s menšou plochou najmä v rodinných domoch, ale aj na stavbu záhradných chodníčkov či vonkajších schodov. 


Užite si dokonalé leto na terase

1569319
Inoutic / Deceuninck, spol. s r.o.

Viac informácií na www.inoutic.sk.

Kategória: Podlaha, dlažba
Tagy: stavebný materiál terasa
Zdieľať článok

Diskusia