21. 11. 2005
Zdieľať

Mnohí ľudia si želajú mať domček na vidieku, ďaleko od hektického života veľkomesta. Tento sen môžete aspoň čiastočne uskutočniť. Pomocou sviežich farieb, pohodlného nábytku, prírodných materiálov a veľkej lásky k detailom vyčarujete v akomkoľvek mestskom byte vidiecku atmosféru.




Ako na vidieku

35578

Sedačka na každú príležitosť: kto chce sedieť pohodlne, sadne si na veľkú pohovku. Prútené kreslo a podnožka pôsobia vidiecky, ba až rustikálne. Pravým americkým kusom nábytku je hojdacie kreslo. Stolári vyrábali tieto kreslá z čerešňového dreva a vypletaných pásov a konštrukciu postavili na dve oblé drevá. Kombinácia červených a bielych pásikov vytvára veselú vzorku, typickú pre vidiecky štýl.


Ako na vidieku

35577

Táto kuchyňa vyzerá vďaka mnohým detailom veľmi pohodlne a útulne. Úzke odkladacie plochy pokryté dlaždičkami vedľa sporáka či rozdielne farby a vzory skriniek, to všetko vyvoláva dojem, akoby sa to tu ocitlo náhodne. Ozajstnou pozoruhodnosťou je sporák kombinovaný s pecou. Možno ho vykurovať plynom, uhlím alebo elektricky. Dominujúca zelená farba pôsobí oživujúco i upokojujúco.


Ako na vidieku

35580

Vidiecky štýl na škandinávsky spôsob: izba je zariadená veľmi úsporne, takže lepšie vyniknú pekné solitéry. Skriňa a bielizník sú zo švédskeho smreka, pekná posteľ je z kovaného železa. Modro – biele textílie pôsobia sviežo.


Ako na vidieku

35581

Rustikálne a zároveň ušľachtilé: Steny obložené hrubými drevenými doskami a biela dlažba pekne kontrastujú s ohýbanými železnými stoličkami. Mramorová doska jedálenského stola a krištáľový luster vnášajú do interiéru eleganciu.


Ako na vidieku

35583

Viac než len kúpeľňa: V tejto oáze pokoja na španielsky spôsob sa možno správne uvoľniť a načerpať novú energiu. Pekné detaily: Dlažba nie je glazovaná, drevený umývací stôl je pokrytý mramorovou doskou. Viacdielne obruby a listely na stene dodávajú priestoru romantický nádych.

Kategória: Farby, materiály Nábytok
Tagy: inšpirácie do bytu jedáleň kuchyňa posteľ stôl stolička vidiek zariadenie
Zdieľať článok

Diskusia