Lahodný čokoládový fondant na sviatočný stôl si pripravíte za 20 minút

27. 12. 2014
Zdieľať

Chutný tip na jednoduchý zákusok po nedeľnom obede.

Čas potrebný na prípravu približne 20 minút

Čokoládový fondant 

4 porcie
• 90 g čokolády
• 90 g masla
• 90 g cukru
• 90 g hladkej múky
• 2 vajíčka
• 2 žĺtky

Postup:
Čokoládu spolu s maslom roztopíme nad parou. Vajíčka a žĺtky vyšľaháme spolu s cukrom a zmiešame s roztopenou čokoládou a múkou. Zmes čokolády nalejeme do nádobiek, ktoré sme dvakrát vymastili maslom (po prvom vytretí maslom ich vložíme do chladničky na 5 minút a znovu vytrieme) a vysypali kakaom. Pečieme v rúre zohriatej na 180 °C približne 8 minút. Vyklopíme na tanier a podávame s malinami a iným lesným ovocím. 


Zamatový buket sektu Hubert  L´Original Rouge prebudí vaše zmysly a ozvláštni čokoládovú chuť dezertu.

Čokoládový fondant 4 porcie 90 g čokolády 90 g masla 90 g cukru 90 g hladkej múky 2 vajíčka 2 žĺtky
Dr.Oetker,spol. s r.o.


Zamatový buket sektu Hubert L´Original Rouge prebudí vaše zmysly a ozvláštni čokoládovú chuť dezertu.

Kategória: Kuchyňa, jedáleň
Tagy: recepty
Zdieľať článok

Diskusia