Spoznajte kuchyňu svojho života: Novinka Sykora Exclusive

28. 05. 2015
Zdieľať

Striedma, minimalistická, čistá a dokonalá. Takéto prívlastky patria novinke z dielne SYKORA. Trúfate si spoznať svoju vysnívanú kuchyňu?

Keď sa tradície spoja s prvotriednymi technológiami, vznikne nadčasový dizajn a kuchyňa na celý život. To je séria Exclusive značky SYKORA. Spája v sebe vyšperkovanú funkčnosť, nevtieravé línie a harmóniu jemnosti. Topmoderná kuchyňa nemusí pôsobiť stroho a neosobne. Exclusive kombinuje dyhu dubu antic a lesklé biele lakované povrchy, ktoré vytvárajú nepoškvrnene čistý vizuálny dojem. 

Kuchyňa, ktorá sa prispôsobí

Exclusive naplní očakávania aj tých najnáročnejších klientov. Nemusíte sa ničomu prispôsobovať, ona sa prispôsobí vám. Pracovná doska ostrovčeka sa dá výškovo prispôsobiť požiadavkám klienta, do zásuviek si vyberiete rozdeľovací systém presne podľa svojich prianí. Kto by nechcel kuchyňu, ktorá eliminuje neporiadok? Vďaka zapustenej varnej doske dokážete celú plochu vyčistiť jediným pohybom. Ešte váhate? 


séria Exclusive značky SYKORA

séria Exclusive značky SYKORA
DOMOSS TECHNIKA, a.s.

Symbióza s techológiami 

Skrinky sú ovládateľné elektronicky. Stačí iba ľahký dotyk a sami sa otvoria v celej svojej impozantnej šírke 240 centimetrov. Podobným spôsobom otvoríte aj chladničku. Všetko zostane čisté, prakticky nedotknuté. 

Kuchyňu Exclusive dopĺňajú špičkové spotrebiče Siemens z najnovšieho radu iQ700. Výnimočné funkcie, obrovská flexibilita a absolútne zjednodušené a intuitívne ovládanie robia z tejto série must-have. Všetky rúry vrátane mikrovlnných či parných majú jednotný dizajn čelného panela, vďaka čomu sa kombinujú horizontálne alebo vertikálne úplne lubovoľne, bez kompromisov a vytvárajú tak jedinečný dizajnový prvok. Sklenený povrch sa dokonale prepojí a vytvorí bezchybnú panorámu. 


séria Exclusive značky SYKORA

séria Exclusive značky SYKORA
DOMOSS TECHNIKA, a.s.

Rúra, čo šetrí čas

Samozrejmosťou sú aj funkčné novinky. Funkcia varioSpeed urýchli prípavu jedla o 50% so zachovanou prvotriednou kvalitou pokrmu a coolStart ušetrí čas pri príprave zmrazených potravín. Zabudnite na predhrievanie rúry! 

Samočistenie activeClean je vyšpičkované do dokonalosti – rúra sa zohreje až na teplotu 480°C, pri ktorej sa jej vnútorný priestor vyčistí od pripálených zvyškov z pečenia a grilovania.. Dotykom jediného tlačidla. 

Vylepšením prešli aj odsávače pár Siemens, ktoré vďaka patentovanému obdovému odsávaniu absorbujú viac než 90% tukov z výparov! 

Ako z budúcnosti pôsobí redizajn umývačiek riadu. Bez nutnosti otvárania dvierok vám intuitívne ukážu zostatkový čas a priebeh programu projekciou priamo na podlahu. Vďaka funkcii emotionLight sa zase po otvorení dvierok rozsvietia dve LED žiarovky a ponoria riad do príjemného modrého svetla. 

Viac informácií nájdete na www.domosskuchyne.sk  

Kategória: Kuchyňa, jedáleň
Tagy: kuchyňa
Zdieľať článok

Diskusia