Fantastická novinka vo svete nožov

18. 05. 2017 Zdieľať

Prinášame vám fantastickú novinku vo svete nožov. Celosvetovo uznávaný a oceňovaný kuchár Michel Bras, ktorý je majiteľom troch Michelinských hviezdičiek už od roku 1999, sa podujal k spolupráci so špičkovou japonskou firmou na výrobu nožov - KAI.

Nože Michel BRAS

Desať nožov Michel BRAS stelesňuje optimálnu funkciu a krásu. Každý z nich má zreteľnú pružnosť čepele a jemnú rukoväť. Postupy montáže sú starostlivo vypracované ručne.


Nože Michel BRAS s príslušenstvom

Nože Michel BRAS s príslušenstvom
BELLA Tavola

Silná a flexibilná trojvrstvová čepeľ sa vyrába z tvrdej nerezovej ocele, vloženej medzi dve vrstvy pružnejšej nerezovej ocele. To prispieva k lepšej odolnosti a trvanlivosti noža. Navyše povlak z titánu bol pridaný na zvýšenie antioxidačných vlastnosti. Saténovo matný povrch vytvára krásny a nadčasový vzhľad.

Podlhovasto tvarované rukoväte šetria ruku pri rezaní. Vyrobené sú z čierneho gaštanového vrstveného dreva odolné proti vode a vlhkosti, každá rukoväť má odlišný tvar. Vrchol rukoväte sa prirodzene prispôsobuje prstom a ruke. Znalci ocenia krásnu kresbu dreva a jeho hodvábny povrch.

Mandolína – víťaz Red Dot Design Award 2015

Okrem nožov je v ponuke aj táto mandolína (strúhadlo). Hrúbku rezu možno ľahko nastaviť maximálne do 10 mm; Existuje päť rôznych nádstavcov, ktoré produkujú celý rad rezov od jednoduchých až po rôzne julienne pásiky.


Nože Michel BRAS s príslušenstvom

Nože Michel BRAS s príslušenstvom
BELLA Tavola

Päť ostrých vymeniteľných čepelí produkujú rôzne rezy.

Tri nádstavce vytvárajú rezančeky v troch rôznych šírkach (3 mm, 7 mm, 10 mm).

Pre zaistenie bezpečného používania, poslúži ochranný kryt, ktorý drží potraviny bezpečne na svojom mieste a chráni prsty.

Náradie

Séria kuchynských doplnkov, ktorá zahŕňa kuchynské nožnice, škrabky a strúhadlá. Vytvárajú sa s rovnakou vášňou a mimoriadnou technikou, ako nože.  Vďaka kombinácii dokonalosti, funkčnosti sa pohodlne obsluhujú, stávajú sa súčasľou ruky použivateľa.


Nože Michel BRAS s príslušenstvom

Nože Michel BRAS s príslušenstvom
BELLA Tavola

Príslušenstvo k nožom Michel BRAS

K dispozícii máme celý rad doplnkov, ktoré vám pomôžu dlhodobo vychutnať si svoje nože.


Fantastická novinka vo svete nožov

1967965
Bella Tavola s.r.o.

Patria k nim nožové bloky, ktoré vyzerajú ako umelecké dielo a sú tiež praktické na použitie, brúsne kamene, ktoré udržia čepele v ich najlepšom stave a reznú dosku z hladkého nelakovaného dreva, ktoré pripomína osviežujúcu krajinu.


Fantastická novinka vo svete nožov

1967975
Bella Tavola s.r.o.

Rovnako ako pri súprave nožov, príslušenstvo nožov bolo vytvorené tak, aby spĺňalo ideály podľa Michel Bras.

ZDROJ: PR článok spoločnosti BELLA TAVOLA, s.r.o.  

Kategória: Kuchyňa, jedáleň
Tagy: bella kuchynské noze tavola
Zdieľať článok