Anketa: ÁNO či NIE masážna vaňa

04. 04. 2012
Zdieľať

Môj muž je občas na zabitie, ale občas dokáže byť absolútne úžasný. „Šak jak chlap,“ ako by povedal náš pubertálny potomok. Ale nie o tom som chcela. Absolútne úžasný bol napríklad, keď pre nás na jednu sychravú sobotu objednal romantický pobyt vo dvojici vo wellnes centre jedného nemenovaného hotelíka. Tešila som sa ako malá, ako budem ležať v bublinkách, počúvať hučanie kompresora, popíjať lacné šampanské a chrúmať zelenkavé februárové jahody. A vonku zatiaľ kosa a humus brutus. Náš pubertálny potomok skonštatoval, že sme trápni a že masážna vaňa je kravina. No neviem.

Možno som aj bola totálne trápna, ale super som si to užila a na sychravú sobotu to bol podľa mňa jeden z najlepších programov. Takáto trápna by som vedela byť aj každý druhý týždeň. Lenže masážna vaňa doma, to už je pre mňa iná otázka. Jednak, že podaktoré stoja pomaly toľko, čo auto (iste, sú aj lacnejšie, takže sa asi len vyhováram), a jednak sa obávam, že by sa moje očarenie vytratilo spolu s výnimočnosťou zážitku.


Anketa: ÁNO či NIE masážna vaňa

1088510
Kaldewei

Nakoniec, ani s kúpaním v normálnej vani to nepreháňam, a pritom vodu milujem a vaňu doma máme. Možno som divná, ale zrejme nie som jediná. A čo vy?


Anketa: ÁNO či NIE masážna vaňa

1088513
Kaldewei

Máte doma masážnu vaňu? A chceli by ste ju mať? Mňa by to teda zaujímalo. Ak aj vás zaujíma, asi aké percento z vašich susedov masážnu vaňu má a koľkí by si ju celkom radi dopriali, keby bolo keby, zapojte sa do našej malej anketky:

 

 

Kategória: Bývanie Kúpeľňa, WC
Tagy: anketa kúpeľňa vaňa
Zdieľať článok

Diskusia