Minivaňa Classic

03. 07. 2015 Zdieľať

Veľký vnútorný priestor pre kúpanie a sprchovanie pri minimálnej dĺžke, to je hlavná charakteristika minivane Classic. Názov odkazuje k jeho overenému obdĺžníkovému tvaru, ktorý však dizajnér Kryštof Nosál prispôsobil moderným požiadavkám.

Ako vaňa a sprchový kút 

Podľa hĺlbky je Classic ako každá iná vaňa. Štandardných 42 cm predstavuje optimálny rozmer, ktorý umožní pohodlné kúpanie s telom správne ponoreným tak, aby relaxovali všetky jeho časti. Unikátna je však jej dĺžka – 120 cm. Možnosti vane sa vám tak razom otvárajú aj v malých kúpeľniach, kde sa kúpanie doposiaľ zdalo nemožné. Doplnte vaňu o vaňovú zástenu a obratom získate aj dokonale tesniaci komfortne veľký (120 x 70 cm) sprchový kút. 

Bezpečné ploché dno

Obzvlášť pre sprchovanie je čo nejplochšie dno dôležité. Obmedzuje riziko pošmyknutia v oblasti oblých rohov, umožňuje pohodlne sa rozkročiť a bezpečne si užiť sprchovanie. 

Veľký vnútorný priestor

Subtilné odľahčené lemy a ostrejší sklon na bokoch vane dodajú vani aj pri jej minimalistických rozmeroch veľký využiteľný priestor ako pre kúpanie, tak pre sprchovanie. 

Široká ponuka zásten

Minivaňu Classic je možné utesniť mnohými typmi zásten, takže vždy poskytuje zázemie pre kúpanie a sprchovanie bez obáv zo zaplavenia kúpeľne. 

Minivaňa Classic svojimi rozmerovými variantami pokračuje do ponuky štandardných vaní, ktoré vyrábame v rozmeroch 150/160/170 x 70 cm. Hodí sa tak doslova do každej kúpeľne. V rozmere 120 x 70 cm stojí 224,- Eur 

www.ravak.sk 

Kategória: Kúpeľňa, WC
Tagy: kúpeľňa vaňa
Zdieľať článok