Viac slobody pri plánovaní kúpeľní

08. 06. 2016
Zdieľať

Bette rozširuje možnosti využitia van BetteComodo v kúpeľniach: okrem novej veľkosti teraz ponúka aj niekoľko verzií s bočným prepadom.

Mnoho domácností má len obmedzený priestor pre kúpeľňu, aj napriek tomu si chcú užiť kvalitný pôžitok z luxusného kúpeľa. Aby Bette, špecialista na smaltovanú titánovou oceľ z Delbrücku i malým kúpeľniam dodal všetko pohodlie a exkluzivitu, sledoval všetky faktory, ktoré robia z kúpeľne priestor pohodlný, funkčné a esteticky príjemný, a previedol ich do priestorovo kompaktný kúpeľne. BetteComodo je teda krásne tvarovaná vaňa pre jedného, otvorená pozvánka k úžasnému zážitku. Skvostný tvar je dielom dizajnérskeho štúdia Tesseraux + Partner v Potsdamu.

Doposiaľ kolekcia BetteComodo obsahovala vane troch veľkostí (170 x 75 x 45 cm, 180 x 80 x 45 cm a 190 x 90 x 45 cm) s odtokom umiestneným uprostred v nohách vane. Bette teraz pridala ďalšie verzie vaní a štvrtý rozmer (170 x 80 x 45 cm). Nové verzie sa odlišujú umiestnením prepadu, ktorý už nie je uprostred nôh vane, ale je umiestnený bokom (vľavo alebo vpravo) v blízkosti nôh. Nové verzie sú tiež dostupné vo všetkých štyroch veľkostiach. „Návrhári kúpeľní a dizajnéri tak získavajú väčšiu slobodu pri plánovaní, aj zákazníci určite ocenia výber navyše,“ hovorí Sven Rensinghoff, riaditeľ marketingu Bette.


Viac slobody pri plánovaní kúpeľní

1784319

Čo majú všetky vane BetteComodo spoločné, je mimoriadne pohodlný tvar pre oporu chrbta, príjemná šírka, ktorá sa smerom k hlave otvára, dostatočne široký lem, ktorý je solídnou oporou nohám a dostatočná hĺbka, takže kolená z vody nevyčnievajú. Jednoznačným víťazom je pohodlie, komfort – taliansky „comodo“.

Nesmierna vášeň pre detail a vrcholné majstrovstvo práce so smaltovanou titánovou oceľou, ktorými je Delbrück firma preslávená, je tiež vidieť  na leme vane. Lem sa dvíha len o 20 mm, pričom rohy majú polomer 8 mm (R8), čo sú úžasné hodnoty na smaltovanú titánovou oceľ tejto triedy. Zvyšuje to aj estetickú hodnotu produktu. Umývadlá z tejto kolekcie sú presne tak skvele spracované a možno ich použiť vedľa vaní BetteComodo, ako aj zladiť s inými oválnymi vaňami toho istého dizajnu, či ako stojaci solitér v akejkoľvek kúpeľni. „BetteComodo poskytuje zákazníkom dokonale funkčné produkty skvelého dizajnu spracované zo špičkového materiálu za príťažlivú cenu,“ dodáva Sven Rensinghoff.


Viac slobody pri plánovaní kúpeľní

1784317

www.domosskupelne.sk

ZDROJ PR článok spoločnosti BETTE 

Kategória: Kúpeľňa, WC
Zdieľať článok

Diskusia