Luxusná toaleta a bidet v jednom

12. 05. 2017
Zdieľať

Značka sanitárnej keramiky ROCA predstavuje pokrokový koncept toalety a bidetu v jednom. Spojenie WC s bidetom ponúka užívateľom maximálne pohodlie plus dokonalú a predovšetkým rýchlu hygienu. Novinka s názvom In-Wash využíva najmodernejšie dostupné technológie. Na vedľajšej koľaji ale okrem funkčnosti nezostáva ani otázka dizajnu a trendového spracovania.

Novinka na rok 2017 In-Wash je určená pre všetkých, ktorí si potrpia na komfort v oblasti osobnej hygieny, a zároveň vyžadujú kvalitné spracovanie výrobku s maximálnou životnosťou. In-Wash spĺňa vysoké užívateľské očakávanie na produkt samotný, nezabúda ale ani na moderné spracovanie – s jemným zaoblením, úplne bez uhlov a hrán. Tak, ako si to žiada aktuálny trend. 


In-Wash Inspira, závesný model

Luxusná toaleta a bidet v jednom
LAUFEN SK S. R.O.


In-Wash Inspira, závesný model

Samozrejmosťou je možnosť regulácie trysky, ktorá sa veľmi ľahko nastavuje cez diaľkové ovládanie. Užívateľ si tak jednoducho nastaví teplotu vody (33, 36 alebo 39 °C) aj jej tlak podľa svojich požiadaviek. Funkcia osušovania je riešená jemným prúdom teplého vzduchu, ktorý sprostredkuje príjemný pocit čistoty.


Luxusná toaleta a bidet v jednom

Luxusná toaleta a bidet v jednom
LAUFEN SK S. R.O.

Inštalácia WC dosky i poklopu je jednoduchá a tryska bidetu je demontovateľná. To všetko prispieva k maximálne pohodlnej údržbe a ľahkému čisteniu.

www.sk.roca.com

ZDROJ PR článok spoločnosti LAUFEN SK s.r.o.

 

Kategória: Kúpeľňa, WC
Zdieľať článok

Diskusia