Vitajte vo svete kúpeľní Ptáček

06. 04. 2018 Zdieľať

V dnešnej dobe elektronickej komunikácie sa vytráca papierová podoba, od listov cez faktúry až po knihy. My sme ale presvedčení, že listovanie v katalógu má svoje čaro, je potrebné, a preto sme sa rozhodli, že budeme tlačiť papierové katalógy aj naďalej. Každý rok vydávame niekoľko katalógov a tlačovín v dvoch jazykových mutáciách, ktoré sledujú aktuálne trendy a prinášajú veľa inšpirácie a nápadu nielen pre vašu kúpeľňu.

Máte záujem o niečo drevené? Skúste nahliadnuť do katalógu Katalóg dlažieb imitácia dreva WOODage.  Alebo hľadáte niečo exkluzívne? Potom stojí určite za zhliadnutie Katalóg kúpeľňovej kolekcie KOHLER. Aj o teplo domova sa vám s potešením postaráme, skúste nahliadnuť do katalógu Katalóg krby, kachle a kotly na tuhé palivá. Pre tých, ktorí chcú mať všetko pekne pohromade je tu veľký, farebný a nápadmi nabitý Katalóg kúpeľní. Chceme vám dopriať naozajstný zážitok s výberom kúpeľne vrátane listovanie, ohýbania rohov, vkladanie záložiek až napríklad po robenie „kúpeľňových“ lastovičiek s vašimi deťmi. Náš katalóg je skrátka pre všetky generácie! Jednotlivé katalógy si môžete objednať ZADARMO na stránkach www.kupelne-ptacek.sk a my vám ich doručíme do firmy, domov, a alebo napríklad na chalupu, ak vlastníte poštovú schránku. A teraz sa už môžete posadiť do kresla a začať vyberať. Pretože vám radi pomáhame plánovať a plniť vaše sny o úžasnej novej kúpeľni a chceme vám to čo najviac uľahčiť, rozdelili sme ho do dvoch častí. V prvej časti nájdete vzorové riešenia kúpeľní v najrôznejších designoch i cenových reláciách a navyše, ak vám nejaká kúpeľňa padne do oka, môžete sa na ňu prísť pozrieť do niektorého z našich kúpeľňových štúdií. Naše kúpeľne totiž nie sú žiadne vizualizácie, ale sú naozajstné a sú fotené priamo na štúdiách.


Vitajte vo svete kúpeľní Ptáček

2153703
Ptáček – veľkoobchod, a.s.

Druhá časť katalógu je venovaná výberu z nášho širokého sortimentu a je rozčlenená podľa jednotlivých výrobkov a značiek. Všetko je teda pekne pohromade a prehľadne na jednom mieste, vrátane rozmerov a cien. Všetky katalógy si môžete samozrejme prezrieť online alebo stiahnuť.


Vitajte vo svete kúpeľní Ptáček

2153693
Ptáček – veľkoobchod, a.s.


Vitajte vo svete kúpeľní Ptáček

2153697
Ptáček – veľkoobchod, a.s.

Je vám to stále málo? Tak príďte na jedno z našich kúpeľňových štúdií, kde sú vám k dispozícii naši špecialisti, ktorí vám poradia, a kde vám poskytneme široké spektrum služieb a veľa výhod ako napríklad dopravu alebo grafický návrh ZADARMO.


Vitajte vo svete kúpeľní Ptáček

2153695
Ptáček – veľkoobchod, a.s.

Na záver sa ešte musíme pochváliť novým prírastkom do rodiny kúpeľní Ptáček a tým je exkluzívny koncept Ptáček Premium

Nie je to LEN kúpeľňa, je to umelecké dielo, zhmotnenie Vašich najnáročnejších prianí v dokonalom súlade s komfortom užívania. Nechajte sa inšpirovať ukážkami kúpeľní v našom showroome. Svoje nápady budete môcť konzultovať s vybranými architektmi. Vieme premeniť intímny priestor vašej kúpeľne v dokonalé  umelecké dielo pripravené len pre vás, vašich blízkych a váš oddych!


Vitajte vo svete kúpeľní Ptáček

2153693
Ptáček – veľkoobchod, a.s.

Tešíme sa na vašu návštevu a sme pripravení vám dokázať, že rozumieme kúpeľniam!

ZDROJ: PR článok spoločnosti Ptáček – veľkoobchod, a.s.

Kategória: Kúpeľňa, WC
Tagy: kúpeľne kúpeľňový nábytok
Zdieľať článok