Detaily s nadhľadom

11. 02. 2008
Zdieľať

V malej kúpeľni to platí dvojnásobne, pretože tu sú detaily akosi viditeľnejšie. V podstate nezáleží na tom, či je kúpeľňa veľká, alebo malá. Dôležité je, aby ste si vychutnávali všetky raňajšie a večerné rituály, ktoré vám spríjemnia aj drobné detaily vyriešené s nadhľadom.












Detaily s nadhľadom

133346


Detaily s nadhľadom

133349

Nápad nielen pre kúpeľňu. Do tejto kúpeľne určite trafí každá návšteva, nápis na dverách je neprehliadnuteľný. Optické prepojenie kúpeľne s vedľajšou miestnosťou vnesie do kúpeľne aspoň troška denného svetla a rozhodne vám predĺži výhľad pri odpočívaní v teplom kúpeli. Za povšimnutie stojí aj riešenie sprchovacieho kúta, cez ktorý sa vchádza do vane.  (Pohľad z kúpeľne do spálne)













Detaily s nadhľadom

133355


Detaily s nadhľadom

133351

Ukryte skrinky do steny. Ak máte v kúpeľni predstenové inštalácie, skúste nájsť v tejto konštrukcii miesto aj na skrinku na kúpeľňové drobnosti. Čo myslíte, čo to je? Polica s vešiakom na uteráky do kúpeľne? Áno, aj. Táto vecička však má ešte jednu funkciu – vyhrieva kúpeľňu. Je to radiátor Montecarlo.


Detaily s nadhľadom

133361

Snaha o puristický interiér donútila dizajnérov premýšľať aj o tom, ako zbaviť kúpeľňu zbytočných kriviek záchodovej misy. A čo tak ukryť ju do drevenej lavice? Nápad zjavne inšpirovaný dávnou minulosťou

Kategória: Kúpeľňa, WC
Tagy: kúpeľňa
Zdieľať článok

Diskusia