Dodajte jedinečnosť svojmu interiéru

08. 11. 2010 Zdieľať

V priebehu niekoľkých rokov sa sklo pri navrhovaní interiérov dostalo do popredia záujmu a stále sa hľadajú nové spôsoby jeho využitia. Sklo, ktoré je vo svojej širokej škále produktov elegantným a dizajnovo nápaditým materiálom, prepožičiava interiéru moderný ráz. Vďaka svojim vlastnostiam presvetľuje a opticky zväčšuje priestor, takže je veľmi vyhľadávaným prvkom najmä v komerčných, ale aj v rezidenčných budovách. Výrazným prvkom je použitie lakovaných skiel Lacobel. Tieto sklá pokrýva kvalitný nepriehľadný lak, ktorý neobsahuje nijaké ťažké kovy ani škodlivé chemikálie, a tak nie je škodlivý pre životné prostredie.

— Advertoriál spoločnosti AGC Flat Glass Czech, a.s., člen AGC Group —

Lakované sklá Lacobel
Jednoznačne najväčším trendom v používaní skiel je obkladanie stien, tzv. wall cladding, ktoré ľahko nahradí bežné keramické obklady. Medzi najčastejšie takto používané sklá patria predovšetkým lakované sklá Lacobel, prípadne lakované sklá so saténovou povrchovou úpravou Matelac. Sklá Lacobel predstavujú moderné a maximálne kvalitné riešenie rezidenčného, ale aj komerčného interiéru. Lakované sklá sa v aplikácii wall cladding vyznačujú výbornou farebnou stabilitou, vysokou odolnosťou proti vlhkosti a poškriabaniu a dobrou kompatibilitou s rozličnými typmi silikónov. Na obkladanie stien sú k dispozícii jednak vo veľkých rozmeroch, jednak vo formáte bežných keramických dlaždíc.


Dodajte jedinečnosť svojmu interiéru

292096

 

Lakované sklá Lacobel boli vyvinuté v spolupráci s odborníkmi na trendy a farby (architekti, poradcovia pri harmonizácii farieb a návrhári). Lakovaná plocha s efektom zrkadlenia vytvára optický dojem hĺbky a svetla. Ak sa rozhodnete práve týmto materiálom doplniť svoj interiér, budete si môcť vybrať zo širokej škály pastelových, pestrých a kovových odtieňov. Existuje aj možnosť navrhnúť si svoju vlastnú farbu a dodať tak interiéru exkluzívny nádych.

Nemenej významné je aj hľadisko bezpečnosti. Na zvýšenie ochrany môžu byť lakované sklá Lacobel pokryté špeciálnou polypropylénovou fóliou, tzv. Safe fóliou, ktorá chráni lak a v prípade rozbitia skla zabraňuje ďalším škodám či zraneniam, pretože črepy zostanú prilepené k fólii.


Dodajte jedinečnosť svojmu interiéru

292094

Či ste milovníkom tradičných neutrálnych farieb, ktoré skôr jemne dopĺňajú váš interiér, či naplno necháte rozozvučať farebný koncert lakovaných skiel, v každom prípade vás prekvapí elegancia, ktorú tak dodáte interiéru.

Viac informácií o produktoch spoločnosti AGC Glass Europe nájdete na stránkach www.YourGlass.com.

Kategória: Bývanie Kúpeľňa, WC
Tagy: AGC sklo stavebný materiál
Zdieľať článok