Nová kolekcia farieb Life! Všetky farby, aké si viete predstaviť

13. 03. 2012 Zdieľať

Predstavte si, ako si maľujete vo svojich snoch rôzne farebné svety... Stretávate sa s ostatnými členmi rodiny či blízkymi, aby ste spolu budovali sen o farebnom bývaní. Tento sen vám pomôže naplniť nová kolekcia farieb BaumitLife.

— Advertorial spoločnosti Baumit, spol. s r.o. —

Aký by bol náš život bez farieb?

V živote človeka majú farby veľký význam. Nielen z hľadiska psychologického, ale tiež z pohľadu pôsobenia farieb v priestore. Podľa farieb, ktoré preferujeme, sa dá charakterizovať naša osobnosť, či momentálne rozpoloženie. Farby v priestore napríklad dokážu regulovať výkon či únavu. V miestnostiach tmavých farieb beží čas pomalšie, svetlé miestnosti stimulujú aktivitu. Teplé farby zohrievajú a povzbudzujú, studené upokojujú. Farby prepožičiavajú výraz a ovplyvňujú naše emócie. Farbami môžeme komunikovať s okolím. Práve preto majú v našom živote také významné postavenie.


Nová kolekcia farieb Life! Všetky farby, aké si viete predstaviť

1076885
Baumit, spol. s r.o.

Všetky farby, aké si viete predstaviť

Baumit – európsky líder v oblasti fasád a zatepľovania prináša novú paletu 888 fasádnych farieb Life. Za jej zrodom stojí medzinárodná skupina odborníkov zložená z inžinierov, produkt managerov, architektov a špecialistov na farby, ktorá viac ako tri roky pracovala s výzvou vypracovať nové a inovatívne riešenia, ktoré budú zohľadňovať požiadavky trhu, existujúce trendy v oblasti fasádnych farieb a budú plne kompatibilné s našimi tepelnoizolačnými systémami Baumit. Či si predstavíte moderné, energické, pohodové, jemné alebo tradičné farby, Life ponúka všetko v širokej škále odtieňov. Okrem toho je tu 36 nových trendových mozaikových omietok pre zvýraznenie detailov. Fasáda tak získa originálny a štýlový vzhľad. Vďaka novým farbám Life už nemusíte klásť medze svojej fantázii.

BaumitLife, momentálne najaktuálnejší a v Európe najväčší systém fasádnych farieb je rozmanitý, individuálny a príťažlivý ako život sám. BaumitLife tvorí 94 hlavných trendových odtieňov Style, z ktorých každý má 8 zosvetlení. Systém farieb dopĺňa 6 bielych tónov a 36 omietok MosaikTop. Spolu 888 tónov. V oblasti fasád sa vďaka našej inovácii otvára pred nami nová éra farieb.


Nová kolekcia farieb Life! Všetky farby, aké si viete predstaviť

1078681
Baumit, spol. s r.o.

Vybrali sme pre vás to najlepšie

Vieme, že rozhodnúť sa pre farbu fasády je náročné. Nie je jednoduché vybrať si z množstva odtieňov, aké poskytuje naša nová paleta BaumitLife. Preto sme pre vás pripravili exkluzívny výber 88 najpredávanejších farebných odtieňov, ktoré nájdete vo vzorkovnici Taste ofLife. Okrem výberu farieb v nej nájdete aj 20 odporúčaných farebných kombinácií, ktoré odrážajú súčasné trendy. Harmonické kombinácie plné fantázie sú skvelou pomôckou pri výbere farebného odtieňa pre váš dom. Celé spektrum farieb v praktickom formáte, kde jedným pohľadom obsiahnete hlavný odtieň aj jeho zosvetlenia, ponúka vzorkovnica farieb EasyLife, ktorá je predurčená pre použitie priamo na stavbe.

Spektrum nových farieb Life nájdete aj na internete. Virtuálny balík tvoria perfektné služby s témou farieb, množstvo tipov, trendových noviniek a príkladov použitia, nechýbajú ani moderné on-line aplikácie a knižnice farieb pre CAD programy.

Ponorme sa spolu do nekonečného sveta farieb Life.
Váš dom. Vaše farby. Váš Life.

www.baumitlife.com

Kategória: Bývanie Farby, materiály
Tagy: baumit
Zdieľať článok