13. 03. 2006
Zdieľať

Predovšetkým my ženy trávime v kuchyni dosť veľa času, preto venujeme výberu kuchynskej linky a spotrebičov náležitú pozornosť. Nemali by sme pritom zabúdať ani na steny kuchyne. To, ako ich dotvoríme, podstatne ovplyvní celkový výzor tejto miestnosti. Je mnoho závesných doplnkov, ktoré sú veľmi praktické, lebo poskytnú miesto na odkladanie vecí, ktoré každodenne používame a máme ich tak pekne na očiach a poruke, a zároveň šetríme miesto na kuchynskej doske. Nezabúdajme však ani na dekoratívne prvky, ako sú obrázky, hodiny a podobne. Poobzerajte sa a vytvorte si svoj vlastný kuchynský svet.














Kuchynský svet

47591


Kuchynský svet

47592

Na oceľové háčiky zo série Bygel môžete zavesiť kuchynské náradie každodennej potreby alebo aj hrnčeky, či iné užitočné veci. Závesná tyč sa dá namontovať zospodu na poličku alebo priamo na stenu. Cena háčika 39 Sk/10 ks, cena tyče 129 Sk. Predáva IKEA. Závesná tyč z čiernej lakovanej ocele so stojanom na príbor z nástennej série Utsaga. Materiál: oceľ upravená čiernou práškovou vrstvou, dno je z galvanizovanej ocele. Dizajn: Tina Christensen


Kuchynský svet

47596


Kuchynský svet

47595

Závesné drôtené koše na príbor alebo varešky zo série Bygel. Materiál: oceľ, pigmentovaná epoxidová/polyesterová prášková vrstva. Cena od 59 Sk. Predáva IKEA.





























Kuchynský svet

47597


Kuchynský svet

47599

Vďaka nástenným doplnkom máte pri varení všetko potrebné na dosah a zároveň šetríte miesto na kuchynskej linke. Praktický stojan na kuchársku knihu zo série Lillsved má rám z masívnej brezy, drôty sú z galvanizovanej ocele. Dizajn: Nike Karlsson. Cena 299 Sk. Predáva IKEA. Policu so zásuvkami Förhöja možno umiestniť pod nástennú skrinku alebo zavesiť na stenu. Je ideálna na uskladnenie drobností, napríklad gumičiek alebo korení. Materiál: rám z masívnej brezy natretý svetlým lakom, zadná časť je z brezovej preglejky. Cena 998 Sk. Predáva IKEA.


Kuchynský svet

47600


Kuchynský svet

47598

Malý drevený stojan s dvoma poličkami a so šiestimi sklenenými koreničkami dostanete v HOFE za 759 Sk. Na polici z masívneho dreva môžete mať sklenené dózy s potravinami. Cena police s troma dózami je 1299 Sk. Predáva HOFA.


Kuchynský svet

47585


Kuchynský svet

47588

Maľovaná skrinka je veľmi milou dekoráciou a môže poslúžiť napríklad na zavesenie všetkých druhov otváračov. Cena 799 Sk. Predáva J&R Design. Ráno vás do nového dňa optimisticky naladí pohľad na obrázok vo veselých farbách „Kávička“, spolu s tou vašou rannou. Autorkou obrazu je Martina Michalovová. Cena 1142 Sk. Predáva Twigi.


Kuchynský svet

47586


Kuchynský svet

47587

Na kuchynskej stene by nemali chýbať hodiny. V rustikálne ladenej kuchyni sa budú vynímať hodiny „Vidiecky dvor“ z predajne J&R Design. Dostanete ich za 1499 Sk. Aby steny v kuchyni neboli smutné, ozdobte ich obrázkami, najlepšie s kuchynskou tematikou. Maľovaný obrázok „Leto v kuchyni“ v bledomodrom drevenom ráme kúpite za 279 Sk v predajni J&R Design.

Kategória: Dekor Doplnky Kuchyňa, jedáleň
Tagy: dekorácie kuchynské doplnky
Zdieľať článok

Diskusia