16. 10. 2007
Zdieľať

Poznáte to – sedacia súprava je už poznačená bujarým životom domáceho osadenstva a vy ešte stále nemáte ten správny odkladací priestor na dosah ruky. Niet kam odložiť noviny, postaviť pohár, zasunúť knižku bez toho, aby ste museli podať nadľudský výkon. Slušní ľudia generujú energiu ležiac či sediac tak, aby zbytočne neplytvali pohybmi. Nech vás teda odbremenia inšpirácie, ktoré sme tento rok nazbierali po výstaviskách.

Jednoduché riešenia sú najlepšie


Na dosah ruky

110045

Pevná podložka na všeličo tvorí farebný akcent na výtvarne poňatom sofa. Bezkonkurenčná elegancia. Pohodlie? Neskúšali sme. (Frajumar)


 


Na dosah ruky

110049

Dizajnéri firmy Linea Italia sa s tým nebabrali. Hlavné slovo má síce gauč, ale malé priložené či zavesené prvky – držiaky – sú jeho skvelým dôvetkom.


Na dosah ruky

110043


Na dosah ruky

110044

Knižnica, ktorá neutečie


Na dosah ruky

110035


Na dosah ruky

110036

Takto to dopadne, keď mama je diván a otec knižnica. Tento nábytkový kúsok je mojím favoritom. (Flexform)

Stolná lampa síce uhla zo striedmych línií uhladeného interiéru, no chvála dizajnu – bolo ju kam postaviť a našiel sa aj priestor na príručnú knižnicu. (Seven Salotti)


Na dosah ruky

110034


Na dosah ruky

110046

Odborníci na komunikáciu tvrdia, že sedieť zoči-voči nie je ideálna na komunikáciu pozícia, a tak isto oceníte, ak počas viaznuceho rozhovoru bude naporúdzi dobrá literatúra. (Seven Salotti)

Kto nezaspí bez knižky, ten sa iste poteší posteliam s undergroundovou knižnicou. (flou)


Na dosah ruky

110037

Možno nejde o najušľachtilejší dizajn, ale faktom ostáva, že pohovka doslova a do písmena z každej stránky poskytuje dostatok príručného priestoru. (Giorgetti)



Na dosah ruky

110048

Kto sa bojí, že nedočíta po ležiačky ani prvú stranu, ten privíta malú knižnicu s kožou obtiahnutým kreslom v zajatí poličiek od talianskej spoločnosti Team Nobody&Co.


Pohodlie na dosah


Na dosah ruky

110040


Na dosah ruky

110047

Keď veci zapadajú do seba. (Berloni)

Značka Limited Edition na tomto obrázku prezentuje sofistikovanú pokrývku podlahy, ale nevšimnite si tú sedaciu skrinku či oskrinkované sedenie! Od steny k stene, aj mäkké, aj tvrdé, aj pre minimalistov, aj pre tých ostatných – môže byť.

Kategória: Bývanie Dizajn Obývacia izba Štýl
Tagy: knižnica sedacia súprava sedačka stolík
Zdieľať článok

Diskusia