Tichá budúcnosť pre každú záhradu

29. 03. 2016
Zdieľať

Budúcnosť záhradnej techniky patrí akumulátorovým strojom. Husqvarna už v roku 1995 predstavila svetu prvú robotickú kosačku na trávu. Vďaka tomuto náskoku dnes môže náročným užívateľom ponúknuť novinku – robotickú kosačku Automower® 430X, ktorá zvládne dokonale pokosiť aj členité trávniky.


Tichá budúcnosť pre každú záhradu

1733621
Husqvarna Slovensko s.r.o.

Nepracujte, bavte sa

Kosenie trávnika je relax. Ale iba do tej doby, než objavíme lepšie odpočinkové činnosti. Potom nám čas, ktorý zaberie údržba trávneho koberca, bude chýbať. Ale kde ho vziať? Skúste robotickú kosačku Husqvarna Automower® 430X. Zbaví vás nielen nutnosti kosiť, ale tiež likvidovať pokosenú trávnu hmotu. Priebežné kosenie totiž predstavuje dokonalé mulčovanie, ktoré je ekologické i ekonomické. Robotická kosačka pracuje úplne samostatne na základe nastaveného programu. Automower® 430X sa ľahko skamaráti s vaším smart telefónom, takže ho môžete ovládať a sledovať na diaľku, nech už ste kdekoľvek. A rovnako ako váš telefón má táto špičková kosačka Husqvarna zabudovaný tiež prijímač GPS. Vďaka nemu si dokonale zmapuje záhradu a v prípade odcudzenia ju môžeme pomocou satelitného signálu ľahko vystopovať. Automower® 430X je vhodný pre väčšie plochy až do rozlohy 3200 m² a členité záhrady, pretože zvládne aj prudké svahy so sklonom až 45 percent. 


Tichá budúcnosť pre každú záhradu

1733627
Husqvarna Slovensko s.r.o.

Robot pre každú záhradu

V ponuke výrobkov Husqvarna nájdete aj ďalšie modely robotických kosačiek, ktoré presne vyhovujú vašim požiadavkám, či už potrebujete kosiť trávu na pozemku s rozlohou 500 alebo 5000 m2. Inštalácia a sprevádzkovanie kosačky je vhodné prenechať autorizovaným predajcom Husqvarna, ktorí na základe svojich bohatých skúseností vyberú ten najlepší režim kosenia presne podľa typu a veľkosti vašej záhrady. Váš čas je drahý, preto ho venujte radšej inej zábave, ako je kosenie trávy. Navyše klasickou kosačkou či záhradným traktorom nikdy nedosiahnete takú kvalitu kosenia a dokonalého vzhľadu svojho trávnika. 


Kosí v každom počasí

1733625
Husqvarna Slovensko s.r.o.


Kosí v každom počasí

Autor článku: Jiří Hlaváček, technický špecialista Husqvarna Automower

Viac informácií na www.husqvarna.sk

Kategória: Záhradná technika
Tagy: Husqvarna záhradná technika záhradné kosačky
Zdieľať článok

Diskusia