Ušetrite až tisíce eur na nákupoch záhradníckych a hobby potrieb

24. 05. 2018 Zdieľať

Portál Zlacnene.sk pre vás stráži akčné ponuky desiatok predajcov po celom Slovensku, vrátane hobby marketov typu BAUHAUS, HORNBACH, Mountfield či veľkých reťazcov ako Tesco, Kaufland, BILLA apod. Ušetriť tak môžete prakticky na všetkých tovaroch spojených so záhradou a odpočinkom na nej.

Neveríte? Práve teraz nájdete na Zlacnene.sk za zvýhodnenú cenu napr:
slnečníky
balkónové súpravy
sedacie vaky
grily na drevené uhlie
mäso na gril
záhradnícke substráty
trávnikové hnojivá
benzínové kosačky
A samozrejme mnoho ďalšieho, výpočet tovarov pre záhradkárov a milovníkov posedenia na dvore či záhrade by zabral mnoho ďalších riadkov.

Funkcia Strážca zliav za vás prechádza aktuálne letáky

Zľavy v rámci akčných ponúk klesajú až o 80%, čiže na potrebách pre záhradkárov možno ušetriť stovky až tisíce eur za sezónu. Musíte sa však poponáhľať, produkty s výrazne nižšou cenou miznú z regálov naozaj veľmi rýchlo. Dobrou správou pre vás je, že Zlacnene.sk aktualizuje prehľad zliav každý deň, t.j. máte vždy aktuálny prehľad o platných ponukách. Zároveň, na Zlacnene.sk si môžete aktivovať funkciu Strážca zliav, ktorá prechádza aktuálne letáky za vás.
Príklad nastavenia Strážcu zliav
produkt záujmu: záhradnícky substrát
maximálna cena po zľave: 4,30 eur
preferovaní predajcovia: BAUHAUS, Kaufland
čas stráženia zľavy: 3 mesiace
Akonáhle niektorá z ponúk splní vami zadané kritériá, Strážca zliav vás o tom informuje e-mailom.

Inšpirujte sa akčnými ponukami

Na webe Zlacnene.sk sa tiež môžete inšpirovať k nákupu nového vybavenia pre záhradu. Aktuálne akčné ponuky sú vám k dispozícii ako v podobe „štandardných“ akčných letákov v elektronickej podobe, tak ako výpisy zlacneného tovaru zaradeného do tematických kategórií (napr. bazény, grily, záhradný nábytok).
Navštívte ešte dnes portál Zlacnene.sk, práve teraz môžu byť k dispozícii za veľmi výhodnú cenu položky z vášho nákupného zoznamu pre túto záhradkársku či grilovaciu sezónu.
ZDROJ: PR článok
Kategória: Aktuality Záhradná technika
Zdieľať článok