HomePro prináša komplexnú starostlivosť o rodinné domy a apartmány

14. 03. 2011 Zdieľať

Každý majiteľ rodinného domu alebo apartmánu pozná starosti spojené so starostlivosťou o svoj domov. Od pravidelného aj nepravidelného upratovania cez starostlivosť o záhradu, prípadne bazén až po servis technológií a mnohé iné činnosti – udržiavanie domova vo výbornom stave vyžaduje naozaj manažérske zručnosti, a hlavne obrovskú dávku trpezlivosti pri výbere a kontrole svojich dodávateľov.

 

Spoločnosť HomePro ako prvá na Slovensku prináša komplexnú starostlivosť o rodinné domy a apartmány pre domácnosti v Bratislave a blízkom okolí.

Starostlivosť o rodinný dom sa nekončí pravidelným upratovaním, kosením trávnika alebo udržiavaním bazénu. Je dôležité presne poznať termíny na potrebné servisné zásahy, ktoré vyžadujú napríklad kotol, komín či klimatizácia. Objektoví manažéri HomePro dohliadajú na výkon pravidelných aj nepravidelných činností u svojich klientov.

HomePro na základe požiadaviek klienta nastaví pravidelné aj nepravidelné činnosti do mesačného paušálu, ktorý klient odsúhlasí ,a následne prechádza všetka zodpovednosť na spoločnosť HomePro, respektíve konkrétneho objektového manažéra.

Patríte k majiteľom rodinného domu alebo apartmánu a chcete tráviť menej času organizovaním alebo vykonávaním činností spojených s bývaním? Venujte svoj voľný čas radšej rodine a záľubám – komplexnú starostlivosť o vaše bývanie prenechajte na HomePro.

Viac informácií nájdete na www.homepro.sk, prípadne na tel. 0850 232 404.
 

Kategória: Aktuality
Zdieľať článok