Ovládacie tlačítka s ochranou proti odtlačkom prstov

18. 03. 2011 Zdieľať

Vo verejných, komerčných aj súkromných priestoroch priťahujú ovládacie tlačítka Visign spoločnosti Viega pozornosť vďaka svojmu dizajnu – a atraktívne na pohľad zostávajú aj po niekoľkých použitiach. Vďaka neviditeľnej ochrannej vrstve nie sú na ovládacích tlačítkach s povrchom z ocele v matnom či lesklom prevedení vidieť žiadne odtlačky prstov.

Presvedčivý vzhľad ovládacích tlačítiek s povrchom z ocele v matnom či lesklom prevedení v sanitárnych priestoroch často narušujú viditeľné stopy po odtlačkoch prstov. Preto sa všetky ovládacie tlačítka Visign spoločnosti Viega dodávajú v prevedeniach „kovová matná“ a „ušľachtilá oceľ“ so špeciálnou povrchovou úpravou. Tá zabraňuje tomu, aby po spustení splachovania zostávali na ovládacích tlačítkach rušivé odtlačky prstov. Povrchová úprava je neviditeľná, odolná proti oderom a trvale odolná proti všetkým bežným čistiacim prostriedkom.

Aby sa dizajn a komfortné užívanie ani vo verejnej a komerčnej sfére nevylučovali, má Viega vo svojom programe ovládacie tlačítka Visign for Style 13 a Visign for Style 14, ktoré sú dostupné pre všetky podomietkové splachovacie nádržky spoločnosti Viega.

Vďaka špeciálnej povrchovej úprave sú ovládacie tlačítka Visign s výrazným dizajnom a s kovovým vzhľadom chránené pred  stopami po dotyku prstov – čo je ideálne pre verejné a komerčné sociálne zariadenia. Na obrázku Visign for Style 14.

www.viega.cz

Kategória: Aktuality
Zdieľať článok