Dokonalá symbióza formy a techniky

01. 04. 2011 Zdieľať

Nič nie je dokonalé. A nič nie je navždy. Napriek tomu nová kolekcia renomovaného výrobcu domácich spotrebičov Gorenje a slávneho talianskeho dizajnérskeho štúdia Pininfarina vie ľahko podrobiť takéto vyhlásenie skúške.

Nová Gorenje Pininfarina Steel Collection je perfektnou kombináciou technickej dokonalosti a nadčasovej elegancie. Vynikajúci dizajn je sám o sebe impozantný, vynikajúce materiály a technologická inovácia ďalej zvyšuje eleganciu tejto pozoruhodnej kolekcie, ktorá iste presvedčí fanúšikov najvyšších tried dizajnu a originálnych materiálov, ktorých životný štýl sa riadi trendami, pretože pre seba a  svoj domov chcú len to najlepšie.

V kolekcii nájdete elegantnú chladničku s mrazničkou s inovatívnym priezorom do vnútra chladničky, vstavanú rúru, sklokeramické varné platňe s SliderTouch ovládaním a indukčné varné platne s pokročilým MultiSlider elektronickým ovládaním vyvinuté od Gorenje, inovatívnu sklokeramickú platňu s plynovými horákmi s unikátnym dotykovým ovládaním, odsávače pár a dekoračné kryty na umývačky riadu či mikrovlnné rúry.

Elegantný dizajn jemne hladí zmysly a vyzdvihuje skutočnú hodnotu. Gorenje Pininfarina STEEL COLLECTION.

Kategória: Aktuality
Zdieľať článok