Reguláciou podlahového vykurovania ušetríte viac

28. 08. 2012 Zdieľať

Chcete znížiť výdavky na vykurovanie na minimum? Správnou reguláciou podlahového vykurovania môžete dosiahnuť úspory až 20 %. Presnú a spoľahlivú reguláciu a tým aj výraznejšie úspory Vám zabezpečí systém regulovania teploty DEVI .

Nová generácia riadenia teploty


Devilink™ - bezdrôtová regulácia

Devilink™ – bezdrôtová regulácia
Danfoss spol. s r.o. Divízia DEVI

Vysoké náklady na vykurovanie často spôsobuje nesprávna regulácia tepla vo vykurovaných miestnostiach. Nevyhadzujte peniaze za teplo, ktoré nepotrebujete. Prepracovaný systém regulovania teploty DEVI  umožňuje nastaviť teplotu v každej miestnosti individuálne podľa potreby a využívania. Nadčasový bezdrôtový systém regulácie DEVIlink™ šetrí vaše peniaze a efektívne riadi vykurovanie bez toho, aby ste na to museli myslieť. Dômyselné spojenie časovača s termostatom a inteligentným programom prináša maximálny komfort riadenia z jedného centrálneho miesta v dome.

Dizajnovo atraktívny termostat s dotykom budúcnosti

Termostaty na riadenie vykurovania od spoločnosti Danfoss ponúkajú okrem úspor aj moderný dizajn, ktorý nenápadne zapadne do každého interiéru. Najnovší termostat DEVIreg™ Touch  s dotykovým displejom a jednoduchým ovládaním ponúka maximálny komfort najnovšej generácie. Zároveň šetrí energiu a znižuje náklady na vykurovanie. DEVIreg™ Touch  napríklad vďaka funkcii „otvorené okno“ inteligentne reaguje na výrazné zníženie teploty v interiéri vypnutím vykurovania. Disponuje tiež moderným časovačom tretej generácie s funkciou útlmového režimu, počas ktorého automaticky šetrí energiu.

Viac informácií získate na www.devi.sk

Kategória: Aktuality Technológie
Tagy: regulácia vykurovania
Zdieľať článok