Až 20 eur za starý termostat

31. 01. 2013 Zdieľať

Teraz je tá najlepšia príležitosť na výmenu starého termostatu podlahového vykurovania za nový DEVIreg™ Touch s dotykovým displejom. Kúpou dizajnovo atraktívneho termostatu DEVIreg™ Touch do konca januára ušetríte 20 eur a cenu montáže. Trvalo tiež znížite aj náklady na vykurovanie.

Termostat najnovšej generácie za výhodnú cenu

Dotykový displej termostatu DEVIreg™ Touch ponúka moderný dizajn, ktorý nenápadne zapadne do každého interiéru. Obľúbený je aj pre intuitívne a mimoriadne jednoduché ovládanie regulátora. Pri kúpe termostatu DEVIreg™ Touch do konca januára máte garantovanú bezplatnú montáž termostatu. Navyše, v prípade výmeny akéhokoľvek starého termostatu za nový DEVIreg™ Touch, vám regionálny zástupca DEVI poskytne mimoriadny bonus, a to 20 eur naspäť. 


Až 20 eur za starý termostat

Až 20 eur za starý termostat
Danfoss spol. s r.o. Divízia DEVI

Nový termostat vám zníži náklady na vykurovanie
 
Dotykový termostat DEVIreg™ Touch nielen skvelo vyzerá, ale zároveň šetrí energiu a znižuje náklady na vykurovanie. Vďaka funkcii „otvorené okno“ inteligentne reaguje na výrazné zníženie teploty v interiéri vypnutím vykurovania. Okrem toho monitoruje reálnu spotrebu elektrickej energie. Disponuje tiež moderným časovačom tretej generácie s funkciou útlmového režimu, počas ktorého automaticky šetrí energiu.
 
Neváhajte a využite jedinečnú akciu, ktorá trvá do konca januára. 
 
Viac informácií na www.touch.devi.sk
Kategória: Aktuality
Zdieľať článok