Ako sa správne postarať o váš výrobník sódy SodaStream

20. 03. 2013 Zdieľať

Ak si kúpite spotrebič do domácnosti, ktorý má zjednodušiť a spríjemniť váš život, určite očakávate, že bude čo najdlhšie ako nový. To vám splnia prístroje SodaStream – ich inovatívna technológia vykúzli z obyčajnej vody z vodovodu chutný a lahodný bublinkový nápoj. Jeho príprava je ľahká a zábavná. Obsah bubliniek si môžete dokonca regulovať podľa vášho gusta.

Aby výrobníky sódy správne fungovali, máme pre vás niekoľko tipov, ako sa správne starať o prístroje a príslušenstvo.

 
Čistenie prístroja je jednoduché a nevyžaduje veľa času; raz mesačne ho poutierajte vlhkou handričkou. Nikdy ho neumývajte pod tečúcou vodou. 
 
Prázdnu bombičku jednoducho vymeníte za plnú na najbližšom výmennom mieste SodaStream.
 
Používajte len originálne bombičky SodaStream. Tlaková bombička vyžaduje pravidelné bezpečnostné skúšky, ktoré sa vykonávajú vo výrobnom závode pri každom plnení bombičky. Len takto môžeme zaručiť 100 % bezpečnosť pri používaní. 
 
Fľaše na sýtenie SodaStream odporúčame po vyprázdnení hneď vypláchnuť čistou vodou a nechať úplne vyschnúť, ale neuzavrieť vrchnákom, aby sa zabezpečilo vetranie. Raz za čas je vhodné vyčistiť fľaše čistiacimi tabletkami. Jedno balenie obsahuje 10 ks tabliet, čo pri čistení jednej fľaše za mesiac znamená, že jedno balenie tabliet vystačí skoro na jeden rok.
 
Každodenné čistenie uľahčí praktická kefa s jemnými štetinkami.
 

Nadčasový dizajn a predovšetkým nové funkcie ponúka SodaStream REVOLUTION. Je určený pre milovníkov moderných technológií oceňujúcich elegantné ovládanie. Disponuje elektrickým napájaním a dotykový panel umožňuje nastavenie intenzity sýtenia v štyroch úrovniach (nízka, stredná, vysoká a extra). Prípravu nápoja urýchli automatické uchytenie fľaše vyrobenej z vysoko kvalitných materiálov. Intenzitu sýtenia a  množstvo dostupného CO2 v bombičke je možné sledovať prostredníctvom LED displeja podsvieteného na modro.

1203154
SodaStream


Nadčasový dizajn a predovšetkým nové funkcie ponúka SodaStream REVOLUTION. Je určený pre milovníkov moderných technológií oceňujúcich elegantné ovládanie. Disponuje elektrickým napájaním a dotykový panel umožňuje nastavenie intenzity sýtenia v štyroch úrovniach (nízka, stredná, vysoká a extra). Prípravu nápoja urýchli automatické uchytenie fľaše vyrobenej z vysoko kvalitných materiálov. Intenzitu sýtenia a množstvo dostupného CO2 v bombičke je možné sledovať prostredníctvom LED displeja podsvieteného na modro.

 
Kategória: Aktuality
Tagy: Sodastream vyrobniky
Zdieľať článok