12 časopisov Môj dom so zľavou 50 %

14. 11. 2013 Zdieľať

Vydavateľstvo JAGA v spolupráci s portálom www.zlavadna.sk pripravilo pre svojich čitateľov milý darček – mimoriadnu akciu na ročné predplatné časopisu Môj dom za výnimočnú cenu 9,78 €. Každý časopis tak môže byť váš so zľavou 50 % z odporúčanej maloobchodnej ceny.

Hľadáte nový impulz do každodenného života? Potešte seba a svojich blízkych malou alebo odvážnejšou zmenou svojho príbytku. Za výnimočnú cenu 9,78 € na celý rok vám budeme pravidelne radiť, ako na to. 

ZĽAVU nájdete tu:

http://www.zlavadna.sk/zlava_60239_predplatne-moj-dom

Výhody

•    Ušetríte až 50 % z predajnej ceny časopisu
•    Dostanete 12 časopisov za rok až do svojej poštovej schránky
•    Mesačník Môj dom je atraktívne redizajnovaný a praktickejší
•    Originálny a užitočný darček, ktorým sa budete svojim blízkym pripomínať počas celého roka

Kupón zahŕňa
•    11× časopis Môj dom
•    1× časopis Môj dom špeciál 2014
•    Cena je vrátane DPH, balného a poštovného v rámci územia SR


12 časopisov Môj dom za 50% zľavu

12 časopisov Môj dom za 50% zľavu

Časopis Môj dom už 14 rokov čitateľom prináša inšpirácie na lepšie a príjemnejšie bývanie. Pravidelne im radí, ako si štýlovo zariadiť jednotlivé miestnosti, aké farby a materiály pritom zvoliť, ako postupovať pri rozličných stavebných úpravách a rekonštrukciách, čo si všímať pri kúpe nábytku, doplnkov a domácich spotrebičov.

Dozviete sa tu, aké úskalia vás čakajú pri stavbe vlastného vysnívaného rodinného domu od projektu až po jeho kolaudáciu.

Môj dom vás každý mesiac zavedie do zaujímavých bytov a rodinných domov, odborníci vám ponúknu riešenia konkrétnych problémov, otestujú za vás rozličné výrobky a porovnajú kvalitu produktov dostupných na trhu.

V časopise nájdete aj odpovede na otázky z oblasti financovania stavieb a príslušnej legislatívy.

Ak ste hrdým majiteľom vlastnej okrasnej záhrady, určite vás poteší samostatná časť venovaná záhradným inšpiráciám, príkladom vydarených riešení skúsených záhradných architektov i nadšených laikov.

 

Kategória: Aktuality
Tagy: akcia časopis časopis Môj dom predplatne zlavadna
Zdieľať článok