V marci štartuje súťaž Ceresit „Majstri u teba doma“

28. 02. 2014 Zdieľať

Sponzoring hokejových majstrovstiev sveta, ktoré sa v roku 2014 uskutočnia od 9. do 25. mája v hlavnom meste Bieloruska Minsku sa u obchodných partnerov a zákazníkov spoločnosti Henkel Slovensko každoročne stretáva s mimoriadne priaznivým ohlasom, a aj preto bude hokejový sviatok súčasťou jarných marketingových aktivít značky Ceresit.

V centre pozornosti bude tradičné spotrebiteľská súťaž s produktmi Ceresit, tento rok vyhlásená s mottom „Majstri u teba doma!“. Súťaž bude prebiehať od 1. marca do 25. mája a hrať sa bude o atraktívne ceny. Hlavnou výhrou je moderný LED TV LG, štyria účastníci si odnesú mobilný smartfón Samsung Galaxy SIII mini, medzi cenami nebudú chýbať ani hokejové čiapky.

Princíp súťaže je veľmi jednoduchý – v čase jej konania stačí kúpiť akýkoľvek produkt Ceresit a prostredníctvom on-line formulára na webe alebo SMS správy sa v súťaži zaregistrovať. Súťaž bude prebiehať v piatich  kolách, v prvých štyroch sa bude hrať o mobilný telefón a čiapky, v poslednom špeciálnom potom, okrem čiapok, o hlavnú výhru – LED TV.


V marci štartuje súťaž Ceresit "Majstri u teba doma"

1303581

Pre priaznivcov hokeja budú pripravené dva webové portály – na fandimehokeju.sk nájde návštevník informácie o spotrebiteľskej súťaži, portál ms-v-hokeji.sk bude venovaný hokejovému šampionátu. Fanúšikovia na ňom nájdu aktuálne informácie vrátane živých textových prenosov, ktoré budú v reálnom čase referovať o vybraných zápasoch reprezentačného tímu formou minútového prepisu diania na ploche. Stačí mať v ruke mobil a dozviete sa tie najaktuálnejšie informácie o tom, ako sa nášmu mužstvu práve darí.

Súťaž aj hokejové portály budú komunikované v miestach predaja info letákmi, regálovými pútačmi a ďalšími promo materiálmi.

www.ceresit.sk

 

Kategória: Súťaže
Zdieľať článok