Gorenje v nových chladničkách simuluje procesy prírody

07. 03. 2014 Zdieľať

Unikátna technológia IonAir vytvára v chladničke čerstvý vzduch ako v lete po búrke, ktorý ničí všetko, čo škodí vašim potravinám.

Čerstvé ovocie a zelenina po pár dňoch v chladničke prestanú byť svieže, cenné vitamíny a minerály sa vytratia a začnú vyzerať naozaj nevábne. Gorenje hľadalo odpoveď v prírode. Výsledkom je nová generácia chladenia nazvaná ION Generation.

Základom je unikátna technológia IonAir dokonale simulujúca prírodný proces ionizácie. Anióny vytvárajú to najzdravšie prostredie pre uskladanie potravín.Doplňuje ju aj mimoriadne účinný ventilačný systém MultiFlow 360°. Ten sa stará o rovnomernú distribúciu vzduchu a o udržanie správnej teploty na každej polici. MultiFlow 360° navyše úplne eliminuje nežiaduce namŕzanie surovín v chladničke.

Novo vyvinutá technológia senzorov AdaptCool sleduje zvyky užívateľa počas siedmich dní. V dobe častého otvárania dvierok si koordinuje teplotu vo vnútri chladničky tak, aby zaistil maximálnu dobu čerstvosti potravín.

Nechýbajú výsuvné sklenené police, ktoré udržia až 22 kg potravín. SimpleSlide princíp umožňuje ľahký posun políc vo dverách hore a dole. V rámci mrazničky uložíte aj tie najväčšie kusy potravín do zásuvky XXL SpaceBox.

Modely gorenje ION Generation majú energetickú triedu A+++, ktorá v porovnaní s triedou A šetrí o 60 % viac energie.


Gorenje v nových chladničkách simuluje procesy prírody

Gorenje v nových chladničkách simuluje procesy prírody
GORENJE Slovakia, s.r.o.

Viac o ION Generation na www.gorenje.com/iongeneration/sk/

Viac na www.gorenje.sk a www.gorenje.com 

Kategória: Aktuality Domáce spotrebiče
Zdieľať článok