Vkusne zariadený dom s Decodomom

25. 03. 2014 Zdieľať

Výstava nábytok a bývanie v Nitre nám aj tento rok priniesla množstvo zaujímavých rozhovorov s našimi priaznivcami. Sme radi ak s nimi môžeme diskutovať o tom čo sa im páči a ako najlepšie pre nich vyrábať nábytok. Ich pozitívne reakcie a záujem nás presvedčili, že spĺňame potreby zákazníkov k ich maximálnej spokojnosti.

Predstavili sme úplnú novinku koncept Route, ktorý rieši zariadenie otvorených dispozícií spojených s kuchyňou. Ďalšou výraznou inováciou je výroba nábytku do kúpeľní. Nábytok z Decodomu tak už môžete mať takmer v každej miestnosti svojich domovov. Do predajní sa koncept Route po úspešnom štarte na výstave v Nitre dostane v lete 2014.


obývačka Route

obývačka Route
DECODOM, spol. s.r.o.

Tvarová či materiálová jedinečnosť a precízne remeselné opracovanie, radí nábytkový model Tirol medzi najobľúbenejšie. Klasický dizajn rámových dverí nepodlieha vplyvom módy a môžeme ho zaradiť do kategórie- nadčasový. Model Tirol je svojim riešením vhodný do obývačiek, spální, pracovní alebo predsiení. Je ideálnou voľbou aj pre otvorené dispozície spojené s kuchyňou Katy.


Tirol spáľňa

Tirol spáľňa
DECODOM, spol. s.r.o.

Nech už sa rozhodnete pre zariadenie akejkoľvek miestnosti vášho domova, určite získate  vkusne zariadený interiér, ktorý má v sebe čaro, šarm a nezameniteľný štýl…

Sériu Tirol už môžete obdivovať vo všetkých našich predajniach.

www.decodom.sk

Kategória: Aktuality Nábytok
Zdieľať článok