27. 08. 2014 Zdieľať

Veľkoformátová keramická krytina Balance zaujme vyváženosťou svojich proporcií a atraktívnym tvarom. Ide o najobľúbenejšiu krytinu v tvare klasickej vlny od nemeckého výrobcu Creaton u nás. Tvar nie je jediné, čím púta pozornosť.

Hladká keramická škridla Balance je veľkoplošná pálená strešná krytina. Vyznačuje sa vyváženosťou tvaru, proporcií a hospodárnosti. Vyrába sa z kvalitných surovín precíznou nemeckou technológiou. Vďaka čomu poskytuje výrobca záruku na životnosť škridly až 50 rokov.

Škridla je odolná proti poveternostným vplyvom. Ochrana pred náporovým dažďom je zabezpečená aj unikátnym systémom bočných drážok Labyrint, ktoré zabezpečujú odolnú bariéru proti preniknutiu vlhkosti a vody. 


Balance pre harmonickú strechu

Balance pre harmonickú strechu
EBM Co., s.r.o.

Vlnitý tvar pre dokonalý efekt

Charakteristický vlnitý tvar škridly Balance kladie dôraz na obrysovú líniu a zintenzívňuje optický efekt. Aj preto patrí tento model u nás medzi najvyhľadávanejšie. Ponúka sa v ôsmich farebných odtieňoch engob a glazúr.

Aj napriek XXL formátu si krytina zachováva vyvážené proporcie a podporuje harmonickú rovnováhu strechy. Vhodná je na pokrytie veľkých plôch, ako aj na menšie strechy. Pri použití doplnkovej hydroizolačnej vrstvy ju možno klásť už od sklonu strechy 10 °.


Balance pre harmonickú strechu

Balance pre harmonickú strechu
EBM Co., s.r.o.

A navyše šetrí

Atraktívny vzhľad a vysokú odolnosť dopĺňajú ekonomická efektívnosť a ľahké kladenie. Väčší formát škridly zefektívňuje jej spotrebu na 8,4 ks/m2 a urýchľuje montáž. Unikátne hlavové drážky poskytujú možnosť posuvu až 26 mm. Vďaka posuvu škridiel je rozvrhnutie optimálneho latovania v závislosti od dĺžky krokvy jednoduchšie, čo oceníte nielen pri zastrešení novostavieb, ale predovšetkým pri rekonštrukcii striech. 

To šetrí čas i peniaze.

Viac informácií nájdete na www.ebmco.sk.

Kategória: Aktuality Strecha, podkrovie
Zdieľať článok