Marcový Môj dom už v predaji

05. 03. 2015
Zdieľať

Jar je za dverami, slniečko nám zlepšuje náladu a láka nás do záhrady. A tí, ktorí nemajú svoj kúsok pôdy, môžu si jar priniesť domov – množstvo námetov nájdete aj v najnovšom čísle časopisu Môj dom. Máme pre vás tipy na úpravy v interiéri aj na veľkonočnú výzdobu, a samozrejme, pripomenieme vám aj to, na čo by ste v týchto dňoch nemali zabudnúť v záhrade. Marcový Môj dom nájdete na stánkoch a v hypermarketoch od 4. 3.

Najnovší  Môj dom je opäť plný inšpirácií a kreatívnych nápadov do interiéru, a nemôžu chýbať ani námety na zveľadenie záhrady a rady odborníkov, ktoré vám pomôžu zorientovať sa pri stavbe domu. 

Darček k časopisu ■ časopis je balený spolu s časopisom Urob si sám

Navyše v marcovom Mojom dome nájdete aj voľné vstupenky na najväčší slovenský veľtrh stavebníctva – CONECO. 


Marcový Môj dom už v predaji

1521045


Marcový Môj dom už v predaji

1519815

V najnovšom Mojom dome nájdete:

S citom pre umenie

Ak zladíte farby a materiály, môžete skombinovať aj rozličné štýly. Môžete tak vytvoriť elegantný interiér, ktorý určite nebude pôsobiť nevýrazne či zastarano.


Marcový Môj dom už v predaji

1519835

Malý nemusí byť stiesnený

V najnovšom čísle Môjho domu vám prinášame byt interiérovej dizajnérky a svetobežníčky Eleny Barenghi, ktorý rozlohou veľmi nepresahuje 50 m2, je však zariadený nielen prakticky, ale aj tak, aby pôsobil vzdušne.


Marcový Môj dom už v predaji

1519907

Nielen pre workoholikov

Nie každá domácnosť potrebuje veľkorysú pracovňu, menší pracovný kútik so stolom a sedením však nájde uplatnenie takmer vo všetkých.


Marcový Môj dom už v predaji

1519839

Byt, ktorý si dal na čas

V tichosti čakal, zapadol prachom, aby ho v pravú chvíľu oprášilo dizajnérsko-architektonické duo. Nešetrili pritom nápadmi, ani dizajnérskou klasikou.


Marcový Môj dom už v predaji

1519845

Jarné nálady veľkonočné

Čaro harmonického stolovania a interiéru dizajnovo zladeného do jari možno vytvoriť aj napriek tomu, že toto obdobie patrí zajacom, kuriatkam a „nedokonalým“ maľovaným vajíčkam.


Marcový Môj dom už v predaji

1519847

Recept na poetické podkrovie

Prispôsobili sa prastarým trámom a s minimálnymi zásahmi do existujúceho pod nimi vytvorili bývanie s atmosférou, ktorá vás chytí za srdce – v marcovom Mojom dome nájdete aj takmer 300-ročné podkrovie, ukážkovo prispôsobené na súčasné bývanie.


Marcový Môj dom už v predaji

1519851

Divná pani II

V návšteve v inšpiratívnej štiavnickej kaviarni Divná Pani pokračujeme ďalšou útulnou miestnosťou, ktorá pripomína čajový salónik a prekypuje sviežimi nápadmi.


Marcový Môj dom už v predaji

1519855

Testujeme lisy na citrusy

Plánujete zabojovať proti jarnej únave vitamínmi? Lis na citrusy vám pri tom môže byť užitočným pomocníkom. Ktorý bude tou najlepšou kúpou, zistíte v našom marcovom teste.


Marcový Môj dom už v predaji

1519859

10 najdôležitejších prác v jarnej záhrade

Je najvyšší čas urobiť všetko pre to, aby sa záhrada v nadchádzajúcich mesiacoch zaskvela v plnej kráse. V najnovšom Mojom dome sa dozviete, na ktoré činnosti by ste rozhodne nemali zabudnúť!


Marcový Môj dom už v predaji

1519863

Anemonky v plnej paráde

Nežné kvety anemonky, známej aj ako veternica, sú priam stvorené na spestrenie jarného interiéru. A ak veniec ozvláštnite dekoráciou umiestnenou v jeho strede, vznikne očarujúca
kompozícia.


Marcový Môj dom už v predaji

1519867

Sendvič alebo supertehla?

Je lepšie murovaný dom zatepliť, teda zvoliť sendvičový systém, alebo stavať z tvaroviek, ktoré zabezpečia všetky potrebné vlastnosti v jedinej vrstve? Všetky za aj proti každého z prístupov sme zvážili v marcovom čísle Môjho domu.


Marcový Môj dom už v predaji

1519871

Praktický sprievodca realizáciou interiéru

Kde začať a čím pokračovať? Osloviť architekta alebo nie? Všetko potrebné sa dozviete v ďalšom diele nášho praktického sprievodcu.


Marcový Môj dom už v predaji

1519875

Ojazdené pneumatiky a inteligentné technológie

Originálnou inšpiráciou môže byť aj ekodom, ktorý je celkom nezávislý od mestskej infraštruktúry, využíva inšpirácie z prírody a recyklované materiály, ale aj inteligentné technológie. Postavila ho partia študentov v dánskom meste Horsens.


Marcový Môj dom už v predaji

1519881

Predplatné časopisu Môj dom

Ukážka z časopisu:

 

Kategória: Aktuality
Zdieľať článok

Diskusia