Luxus na stenách

24. 03. 2015 Zdieľať

Steny v interiéri v súčasnosti nadobúdajú rôzne podoby. Niekomu vyhovujú čisté biele plochy, iní chcú mať steny v industriálnom duchu; obložené kameňom, tehlovým obkladom, alebo pokryté tapetami. Výber je mimoriadne široký a dostupné materiály a technológie umožňujú každému, aby si vytvoril interiér presne podľa svojho gusta.

Ak plánujete dodať vašim stenám nový vzhľad, možno vás zaujmú dizajnové omietky, ktoré verne imitujú drevo, či tehly, prípadne dokážu vytvoriť štruktúru granitu, pieskovca, či metalické odlesky. 

Inšpiráciu nájdete na veľtrhu stavebníctva Coneco v bratislavskej Inchebe od 25. do 28. marca. V expozícii firmy Weber Saint-Gobain nájdete nielen ukážky aplikácií týchto omietok, ale aj zatepľovania, obkladov a podláh. 


Luxus na stenách

1532287

Okrem toho na vás čakajú skvelé vychytávky, ktoré vylepšia váš domov. Máte radi presklené priestor, ale bojíte sa straty súkromia? Objavte špeciálne inteligentné sklo, ktoré sa jediným dotykom zmení na nepriehľadné. Nové dvere? Možno vás zaujme absolútna novinka na trhu – interiérové dvere s vlisovanými lamelami vinylových podláh, vďaka čomu budú vaše dvere korešpondovať s podlahou. Dizajnové prepojenie dodá vášmu interiéru štýl! Ak túžite po zdravom interiéri, neprehliadnite ponuku bioklimatických omietok a stierky – vďaka špeciálnej úprave zabraňujú rastu plesní, absorbujú pachy, redukujú vlhkosť v interiéri a znižujú obsah pozitívnych iónov. 


Luxus na stenách

1532289

Navštívte veľtrh Coneco v bratislavskej Inchebe od 25. do 28. marca. 

Pozor! Kúpte si vstupenku na veľtrhy Coneco/Racioenergia cez predpredaj.sk a získajte zľavy na tehlový systém Porotherm v expozícii spoločnosti  Wienerberger slovenské tehelne, spol. s r. o. 

Kategória: Aktuality
Tagy: CONECO 2015
Zdieľať článok