Novinky v oblasti fasádnych systémov s vysokou funkčnosťou a jednotným dizajnom

28. 03. 2015
Zdieľať

Vysoké nároky developerov a investorov na fasádne riešenia sa v poslednom období týkajú najmä kombinácie estetickej variability s výhodnou zvukovou a tepelnou izoláciou.Taktiež je badateľná tendencia zužovania pohľadových šírok zaručujúca subtílny dizajn fasád. Na tento trend reagovala aj spoločnosť Schüco predstavením dvoch nových produktov na januárovom veľtrhu BAU v Mníchove. Ide o fasádne systémy, ktoré posúvajú latku bývania s vyšším štandardom.


Novinky v oblasti fasádnych systémov s vysokou funkčnosťou a jednotným dizajnom

1535527
Schüco International KG

FWS 35 PDPanoramaDesign 

Súčasná architektúra vyžaduje pri riešení presklených plôch čistý a decentný vzhľad, ktorý je možné dosiahnuť práve použitím profilov s úzkymi pohľadovými šírkami. Hliníková fasádna konštrukcia Schüco FWS 35 PD dosahuje šírku profilu len 35 mm, pričom spĺňa tepelno-izolačné vlastnosti pasívneho štandardu. 

„Okrem revolučných funkčných a dizajnových charakteristík ponúka tento systém aj jednoduchú montáž. Tú zaručuje optimalizovaná štruktúra upevnenia na stavebnú konštrukciu a patentovaná sústava úchytov. FWS 35 PD je ideálny najmä pre prízemné oblasti luxusných rezidenčných a komerčných objektov,“ uviedol Peter Škvaril, vedúci organizačnej zložky spoločnosti Schüco International KG na Slovensku.


Novinky v oblasti fasádnych systémov s vysokou funkčnosťou a jednotným dizajnom

1535529
Schüco International KG

FWS 60 CVConcealedVent

Vďaka extrémne subtílnej pohľadovej šírke a optimálnej tepelnej izolácii prináša FWS 60 CV ideálne riešenie pre presklené pásy. Vďaka tomu, že pevná inštalácia a otváracie komponenty sú na nerozoznanie od vonkajšej štruktúry, generuje tento fasádny systém maximálnu transparentnosť.

„Dve stavebné hĺbky v kombinácii s individuálne nastaviteľným ukončovacím profilom umožňujú rôzne aplikačné možnosti, od klasického pásu okien výšky podlažia až po otvárateľné okná. Schüco FWS 60 CV poskytuje novým aj existujúcim budovám elegantné vizuálne vylepšenia spolu s vynikajúcimi tepelno-izolačnými vlastnosťami,“ doplnil Škvaril. 

Kategória: Aktuality
Tagy: fasáda schuco
Zdieľať článok

Diskusia