Mapei predstavuje nové farebné odtiene

16. 04. 2015
Zdieľať

Výber farebného odtieňa škárovacej malty je osobná záležitosť každého investora. Je to tiež spôsob, ako dodať projektu jedinečný finálny vzhľad. Mapei preto prichádza na trh s novým vzorkovníkom farieb škárovacích mált.

Nový vzorkovník sa rozširuje o ďalších 14 farieb, pričom sedem farebných odtieňov je úplne nových a sedem vychádza z pôvodnej farebnej škály. Vďaka rozšírenému sortimentu farebných odtieňov škárovacích mált možno dokonale vystihnúť textúru akéhokoľvek druhu a formátu obkladového prvku, od keramiky poterraccotu a od kameňa až po mozaiku. Mimoriadne atraktívny vzhľad predurčuje použitie nových odtieňov pri škárovaní obkladových prvkov imitujúcich drevo, ktoré sú v poslednom období mimoriadne obľúbené architektmi iinvestormi.

Rozšírená paleta farebných odtieňov sa vzťahuje naškárovacie malty na báze cementu ULTRACOLOR PLUS, na báze epoxidovej živice KERAPOXY DESIGN a MAPESIL AC –silikónový tesniaci tmelbez obsahu rozpúšťadiel.
MAPEI SK s.r.o.

Krása s pridanou technologickou hodnotou

Silné stránky škárovacích mált Mapei sú kvalita, funkčnosť a bohatý výber farieb. Vďaka prirodzenému vzhľadu a vysokej funkčnostisú osvedčenou súčasťou náročných návrhov interiérových dizajnérov. Dokonale vyniknú pri realizáciách kúpeľní alebo kuchýň, ale aj v priestoroch s inštalovanými tenkými veľkoformátovými obkladovými prvkami.

Ich univerzálnosť ich predurčuje na použitiev interiéri i v exteriéri.Vyznačujú sa nízkym obsahom organických prchavých látok (VOC) a sú certifikované v súlade s prísnymi medzinárodnými normami. Škárovacie malty Mapei poskytujú okrem dlhej životnosti celý rad ďalších výhod.Medzi kľúčové patrí jednoduché čistenie, stálofarebnosť a odolnosť proti tvorbe plesní.

Spoločnosť Mapei zameriavaprofesionálnu prácu oddelenia výskumu a vývojaaj na zdokonaľovanie funkčných vlastností škárovacích mált.Výsledkom tejto snahy sú inovatívne technológie BioBlock® a DropEffect®. Technológia BioBlock®, vďaka obsahu špeciálnych molekúl rovnomerne distribuovaných v celej mikroštruktúre škáry,zabraňuje vzniku mikroorganizmov, ktoré vo vlhkom prostredí môžu viesťk tvorbe plesní.Technológia DropEffect® výrazne znižuje nasiakavosť vody do povrchu škáry.

1548219
MAPEI SK s.r.o.

Rozšírená paleta farieb

7 nových odtieňov: 103 Mesačná biela, 133 Piesková, 134 Hodvábna, 135 Zlatý prach, 136 Bahenná, 149 Vulkanický piesok, 174 Tornado

7 pôvodných odtieňov: 110 Manhattan 2000, 111 Strieborná šedá, 113 Cementová šedá, 114 Antracit, 130 Jazmín, 132 Béžová, 142 Hnedá

www.mapei.sk

Kategória: Aktuality
Zdieľať článok

Diskusia