Strecha, ktorá chytí za srdce

28. 04. 2015
Zdieľať

Pálená strešná krytina patrí medzi najobľúbenejšie strešné krytiny. Je to najmä pre jej kvalitu, životnosť a estetickú hodnotu. Keramická krytina od tradičného nemeckého výrobcu Creaton zaujme širokým výberom modelov, farieb a povrchových úprav.

Malý verzus veľký formát

Veľkoformátové škridly vďačia za popularitu svojej kráse, životnosti, a najmä hospodárnosti. Okrem atraktívneho vzhľadu strechy prinášajú aj dvojitú úsporu: úsporu materiálu i rýchlejšiu montáž. Medzi najobľúbenejšie veľkoformátové krytiny patria modely Rapido či Balance. Zo segmentu malých formátov sa pre svoju jedinečnosť presadzujú ploché tvary škridiel, napríklad model Mikado a Domino. V historických centrách miest sa uplatňuje tradičná bobrovka. 


Melírovaná strešná krytina evokuje príjemnú prímorskú atmosféru. EBM Co. dodá tento typ krytiny na vyžiadanie.

Melírovaná strešná krytina evokuje príjemnú prímorskú atmosféru. EBM Co. dodá tento typ krytiny na vyžiadanie.
EBM Co., s.r.o.

Ako si správne vybrať?

Pri výbere farebného odtieňa strešnej krytiny sa treba inšpirovať celkovým vzhľadom stavby a jej okolia. Preferovaným farebným odtieňom je prírodná červená alebo medená farba. Čoraz viac sa však na strechách začína objavovať aj farba mokka a hnedé farebné tóny. Na rodinných domoch sa uplatňujú aj ploché typy škridiel v tmavšom farebnom prevedení engôb či glazúr. Paleta farebných odtieňov pálenej krytiny Creaton je natoľko široká, že dokáže uspokojiť aj špeciálne požiadavky na netradičné odtiene.

www.ebmco.sk

Kategória: Aktuality
Tagy: strešná krytina
Zdieľať článok

Diskusia