Zdravé bývanie

26. 05. 2016
Zdieľať

Všetci chceme byť zdraví a bez zdravého domova to nejde. Domy ATRIUM vám vytvoria podmienky na to, aby ste bývať zdravo mohli.

Počas výstavby Atrium používa výhradne materiály splňujúce presné hygienické normy, kvalitu materiálov priebežne kontrolujú nezávislé inštitúcie, ktoré udeľujú opakovane  certifikáty kvality.

Vďaka fyzikálnym vlastnostiam samotného dreva a ďalších ekologických materiálov je po celý rok vnútorná mikroklíma v domoch ATRIUM veľmi príjemná. Nepoužívame lepidlá ani formaldehydy, takže sú tieto domy vhodné aj pre astmatikov a alergikov.

Atrium pracuje výlučne s modernými technológiami, vďaka ktorým je bývanie ešte komfortnejšie a zdravšie. Konštrukcia stien DifuTech®  napríklad garantuje aj kvalitnú tepelnú a zvukovoú izoláciu.

K zdravému bývaniu môže taktiež prispievať automatická výmena vzduchu pomocou decentrálneho, alebo centrálneho systému vetrania so zpätným ziskom tepla. Tieto patentované systémy odvádzajú „skazený“ vzduch z interiéru a privádzajú čerstvý vzduch smerom dnu a to cez rekuperačný výmenník. V zimnom i v letnom období je tak možné obmedziť bežné vetranie oknami a tým šetriť ďalšie náklady na prevádzku domu.

www.atrium-sk.sk 

Kategória: Aktuality
Zdieľať článok

Diskusia