Nábytok najvyššej kvality

27. 05. 2016
Zdieľať

U nás si vždy vyberiete len to najlepšie pre Váš dom , byt či kanceláriu, a tiež doplnky z dreva aj z moderných materiálov.

Presotto Italia 

Tento exkluzívny výrobca nábytku prináša nové trendy a nápady pre nábytok určený pre náročného klienta. Nezvyčajné tvary nábytkových skriniek obývacej zostavy oživia celú zostavu. V zostave sú použité nové materiály na čelných plochách skriniek. Používa sa špeciálne upravený prírodný kameň. Steny skriniek sú potiahnuté materiálom  tzv. ecomalta ktorá imituje cementové povrchy. Tieto produkty nájdete v showroome výhradného dovozcu spoločnosti Leardo.


Nábytok najvyššej kvality

Nábytok najvyššej kvality
Leardo, s.r.o.

Presotto table Pietra

Nosným prvkom otvorených obývacích priestorov je často samotný jedálenský stôl. Aj výrobca Presotto ponúka dizajnový jedálenský stol Zaffiro. Stôl je postavený na stabilnej kovovej podnoži. Tvar je možné si zvoliť z 2 typov. Stolový plát je možné vyrobiť v klasickom povrchu ako je matný lak či dýha ale aj  v nových materiáloch ako je ecomalta či laminam. Všetky tieto povrchy sú určené a otestované na použitie na namáhané časti stolových plátov. Stôl je možné dodať aj v ako rozťahovací kde sa môže stolovacia plocha rozšíriť až na 3 metrový stôl pri šírke 105cm. Predajca spoločnosť Leardo.


Nábytok najvyššej kvality

Nábytok najvyššej kvality
Leardo, s.r.o.

Jedálenský stôl od Pacini & Cappellini

Kolekcia Made in Italy sa zaoberá neustálym dialógom tvaru a funkcie, s dôrazom na vyhotovenie materiálov jednotlivých produktov  a najmä praktické potešenia z ich používania. Exkluzívne výrobky tejto značky Vám na slovenský trh prináša spoločnosť LEARDO.


Nábytok najvyššej kvality

Nábytok najvyššej kvality
Leardo, s.r.o.

Svetlá Artisan Kreslo

Táto kolekcia dizajnových osvetľovacích telies je navrhnutá dizajnérmi Ruđer Novak-Mikulić & Marija RužićkKreslo ktorý vyvinuli tuto kolekciu pre spoločnosť Artisan. Sú vyrobené z masívneho dreva. Subtílne nohy len s priemerom 3cm dodáva svetlu ľahkosť a eleganciu. Lampu je možné dodať v rôznych drevinách ako orech, dub, brest a v 3 rôznych veľkostiach.

www.leardo.sk 

Kategória: Aktuality
Zdieľať článok

Diskusia