Nová chladnička LG: Energeticky nenáročná, ekologicky prívetivá

09. 06. 2016
Zdieľať

Spoločnosť LG Electronics (LG) predstavuje nové modely vysoko výkonných kombinovaných chladničiek s dolnou mrazničkou. Vďaka invertorovému lineárnemu kompresoru sú nielen maximálne úsporné, ale aj ekologicky prívetivé. Zákazníci nepochybne ocenia aj nový systém ukladania a uchovávania potravín.

„Počas navrhovania nových chladničiek sme sa zamerali aj na ekológiu. Medzi našimi zákazníkmi je stále viac tých, ktorým záleží nielen na výkone a cene, ale aj na tom, aký má ich spotrebič dopad na životné prostredie,“ vysvetľuje Andrea De Sousa z pobočky LG. „Celý dizajn je koncipovaný veľmi nadčasovo a elegantne,“ dodáva.

Práve ekologickú prívetivosť zabezpečuje výkonný, ale napriek tomu energeticky úsporný invertorový lineárny kompresor. Má až o 32% nižšiu spotrebu než bežný kompresor, a napriek tomu je výkonný a odolný. Lineárny pohyb piesta zaisťuje silný chod a energetickú triedu A+++, u najúspornejších modelov až A+++ -20% + a A+++ -10%.

Novinkou je systém uchovávania potravín NatureFRESH. Skladá sa z niekoľkých samostatných technológií. FRESH Balancer zaisťuje optimálnu vlhkosť v zásuvke s ovocím a zeleninou. FRESH Converter uchováva mäso, ryby a zeleninu pri ideálnej teplote. NatureFRESH chladenie zabezpečuje kontrolu teploty vďaka rozšírenej cirkulácii vzduchu vo vnútri chladničky.

Vysoké fľaše vína? Veľký hrniec s bolonskou omáčkou? Alebo plný napečený plech? To všetko sa do novej chladničky LG pohodlne vojde vďaka možnosti prispôsobeniu výšky sklopnej police. Pre pohodlné ukladanie vína či iných fliaš v chladničke je k dispozícii široký držiak na víno určený priamo pre nich. Veľký úložný priestor potom ponúka aj mraziaci box so zväčšenou kapacitou a veľkou prostrednou zásuvkou Big Box.

Pre viac informácií navštívte www.lge.sk.

Kategória: Aktuality Kuchyňa, jedáleň
Zdieľať článok

Diskusia